giorgosv Δημοσιεύτηκε January 9, 2025 at 06:19 μμ Δημοσιεύτηκε January 9, 2025 at 06:19 μμ Σωστός! Ευχαριστώ. Άρα ξανακάνουμε από την αρχή τη διαδικασία πριν ή μετά τη λήξη του πιστοποιητικού. Και λέω εγώ τώρα, μήπως να πάμε στη λύση του ΤΕΕ να μην μπλέκουμε με usb sticks και όλες αυτές τις μπούρδες που μας έχουν αναγκάσει να κάνουμε; Τρίτη φορά ανανεώνω την ψηφιακή υπογραφή (με το παλιό καθεστώς οι προηγούμενες ανανεώσεις) και κάθε φορά πρέπει να χάνω ένα μεροκάματο για να σετάρω το κάθε τι. Τελοσπάντων, αν κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η ψηφιακή υπογραφή του ΤΕΕ είναι πιο βολική ας ενημερώσει και εμάς τους υπόλοιπους!
tirbouson Δημοσιεύτηκε March 28, 2025 at 09:14 μμ Δημοσιεύτηκε March 28, 2025 at 09:14 μμ (edited) Καλησπέρα σας. Εγώ χρησιμοποιώ usb token αλλά παράλληλα προχώρησα και σε έκδοση μέσω ΤΕΕ. Ωστόσο προς το παρόν για ψηφιακή υπογραφή σχεδίων μου βγάζει bug και δεν το υπογράφει. Το ψάχνω. Τελικά είχε θέμα με τη θέση της υπογραφής που μετακινούσα και μάλλον δεν χωρούσε στα κενά, λύθηκε κι αυτό. Ωστόσο μάλλον πρέπει να ανεβάσω το νέο ψηφιακό πιστοποιητικό που εκδόθηκε στο https://apps.tee.gr/eteedoc/faces/appMainCert γιατί στο κτηματολόγιο μου λέει "Η ψηφιακή υπογραφή δεν ταιριάζει με το ψηφιακό πιστοποιητικό του χρήστη". Edited March 28, 2025 at 09:49 μμ by tirbouson 1
kospap195 Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 06:04 πμ Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 06:04 πμ Καλημέρα , έπειτα από ανανέωση της ψηφιακής μου υπογραφής και αφού έχω ανεβάσει το .cer στην πλατφόρμα του ΤΕΕ και έχω ξαναβάλει το λινκ του server στο adobe στο timestamp , πάω να ανεβάσω τα αρχεία για έκδοση ΚΗΔ και μου βγάζει αυτά τα μηνύματα. DXF / ZIP: Η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στα κεντρικά συστήματα PDF: Η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στα κεντρικά συστήματα Του έχει τύχει κανενός ; Μήπως μου διαφεύγει κάτι ; ευχαριστώ εκ των προτέρων
surveyor81 Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 06:45 πμ Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 06:45 πμ On 6/5/2025 at 9:04 ΠΜ, kospap195 said: DXF / ZIP: Η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στα κεντρικά συστήματα PDF: Η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στα κεντρικά συστήματα κι εμενα μου το βγαζει απο χτες το βραδυ
Vasilis Kagiadakis Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 06:53 πμ Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 06:53 πμ Καλημέρα, Μου το βγάζει από χθες το πρωί και δε μπορώ να προχωρήσω.
ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 06:54 πμ Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 06:54 πμ Καλημέρα και μενα το ίδιο βγάζει DXF / ZIP: Η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στα κεντρικά συστήματα PDF: Η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στα κεντρικά συστήματα
ioparask Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 07:30 πμ Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 07:30 πμ Καλημέρα, Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα από εχθές. Φαίνεται ότι έχει να κάνει με το κτηματολόγιο. Δοκίμασα και σε νέα καταχώρηση με αρχεία που έχω ανεβάσει πριν μια βδομάδα και ήταν αποδεκτά και δίνει το ίδιο σφάλμα. DXF / ZIP: Η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στα κεντρικά συστήματα PDF: Η εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση στα κεντρικά συστήματα
vagelis_bl Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 07:39 πμ Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 07:39 πμ Καλημέρα. Και εμένα μου βγάζει το ίδιο και μάλιστα για πρώτη φορά αφού συνεχώς σφραγίζω με την ίδιο ψηφιακή υπογραφή. Έχουμε κάποιο νέο επί του θέματος?
axoul Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 02:50 μμ Δημοσιεύτηκε May 6, 2025 at 02:50 μμ κι εγώ το ίδιο..... μάλλον πρόβλημα του server
angusmacgyver Δημοσιεύτηκε May 7, 2025 at 07:34 πμ Δημοσιεύτηκε May 7, 2025 at 07:34 πμ Καλημέρα! Εμένα μου βγάζει άλλο σφάλμα: "Έλεγχος ακεραιότητα «Αποδεικτικό υποβολής»-Πρόεκυψε σφάλμα στην παραγωγή του Αποδεικτικού υποβολής"
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα