Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κτήρια στο Ντουμπάι.


mikehellas

Recommended Posts

Μετά από την δημιουργία των 2 συγκροτημάτων τεχνητών νησιών ( palm και world) με τα οποία εξάντλησαν κάθε δυνατότητα αντλησης άμμου από τις θάλασσές τους (απίστευτο?), και τα άπειρα κτήρια προχωρημένης αισθητικής κατά πολλούς και κατά άλλους απείρου κίτσ και αισχρής επίδειξης πλούτου, θα δούμε και το παρακάτω. Πρόκειται για ένα πύργο 59 ορόφων ο οποίος θα περιστρέφεται και εξηγώ: κάθε όροφος του ανεξάρτητα! Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως προβλέπεται να είναι όχι απλά ενεργειακά αυτόνομο αλλά να παράγει ενέργεια και για τα παρακείμενα κτήρια! Σύμφωνα με το άρθρο η κατασκευή του πρέπει να έχει αρχίσει από τον ιούνιο του 2008.Το παραπάνω το βρηκα τυχαία και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας. το λινκ με μερικές εικόνες είναι αυτό: http://www.madarchitect.org/super-structures/construction-for-the-rotating-tower-in-dubai-to-begin-this-month/

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Απλα στο ΦΕΣΠΑ δοκιμαζουν τα πεπερασμενα σε τετοιες κατασκευες πριν ανακοινωσουν την ενσωματωση τους στο προγραμμα και για τους Ελληνες μηχανικους...

Link to comment
Share on other sites

:) Φαίνεται ότι οι αναβαθμίσεις του φέσπα έχουν περιέλθει σε στασιμότητα με την πρόφαση ότι ετοιμάζουν τα πεπερασμένα και τους Ευρωκώδικες. Πάντως μερικές αναβαθμίσεις που ζήτησα εδώ και καιρό ακόμα να πραγματοποιηθούν.

 

Το φέσπα έρχεται τελευταίο στις αναβαθμίσεις αν και είναι το πρώτο λογισμικό στην αγορά.

 

'Όπως σωστά είπες περιμένουν να πάρουν την μελέτη αυτών των κτιρίων κάνουν δοκιμές τύπου ΝΑΣΑ με πρώτη αποστολή στο Φεγγάρι και εάν όλα πάνε καλά κατά την εκτόξευση τότε και μόνο τότε ανακοινώνουν την πρώτη επιτυχημένη πυραυλική εκτόξευση τύπου δορυφόρου υπό Ελληνική σημαία.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι όλoi oι Scyscrapers αλλά ειδικότερα οι rotating Scyscrapers υπολογίζονται πολύ εύκολα και απλά με τους macintosh και τα προγάμματά τους!!!! (χε, χε). :smile:

Link to comment
Share on other sites

Eτσι αλλάζει ο τρόπος που θα κλείνουμε δωμάτιο:

 

Δεν θα ζητάμε πλέον θέα στη θάλασσα κτλ. Το θέμα θα αφορά χωροχρόνο.....

 

...Θα ήθελα ένα δωμάτιο που να βλέπει στη θάλασσα 7:00~8:00 το πρωϊ και να κάνει μία περασιά από τη δύση κατά τις 6:00 το απόγευμα.

 

Α! και μην ξεχάσω τη Θέα στη ...γειτόνισσα κατά τις 10 το βράδυ ..... όπως πάντα άλλωστε!

 

Πόσο πάει ή βραδιά; χε χε!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.