Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά χρειάζομαι βοήθεια , εκδόθηκε μια έδεια κατηγορ.3 με ελλείψεις (δυστυχώς έγινε μου έσβησε κάποια στοιχεία που πέρασα ο χρονοδιακόπτης που έχουν και δεν το πρόσεξα και εκδόθηκε η άδεια) , ποιά είναι η διαδικασία που θα ακολουθήσω , έστειλα ήδη email στο τεε αλλά δεν απάντησαν ακόμα τι κάνω?

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ για την απάντηση , πριν λίγο μίλησα με ΤΕΕ ,αναθεώρηση χωρίς αλλαγή κάλυψης-δόμησης-όγκου μου είπαν

• 11 months later...
Δημοσιεύτηκε

καλημέρα! Χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω...Σε άδεια κατηγορίας 3 με βεβαίωση όρων δόμησης πλέον ο τύπος πράξης που αναφέρεται στην αρχική καρτέλα που βλέπεις όλες στις πράξεις σου στο e-άδειες είναι «Οικοδομική Άδεια (ν.4759/2020)» και όχι «άδεια κατηγορίας 3 με βεβαίωση όρων δόμησης» όπως παλιότερα. ισχύει ή έχω κάνει καμιά βλακεία εγώ?

Δημοσιεύτηκε

Πρώτα κάνεις αίτηση για έγκριση όρων δόμησης. και μετα για Κατ3 που θα συσχετιστεί με τους όρους δόμησης

• Like 2
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας,

Έχω την περίπτωση προσθήκης υπογείου χώρου σε Ισόγειο ανοικτό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Είναι κατ. 3 και θέλω να ζητήσω την έκδοση βεβαίωση όρων δόμησης. Στο e-adeies κλικάρω είδος εργασίας την ανέγερση για επιφάνεια δόμησης <1000 τ.μ. με χρήση ειδικά κτίρια? Ευχαριστώ.

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Μήπως γνωρίζει κανείς για άδεια περίφραξης (με τσιμεντόλιθους-πλέγμα-κοιλους πασσάλους...1,5 μ. ύψος περίπου), εντός σχεδίου, τι δικαιολογητικά χρειάζονται, μετά την βεβαίωση των όρων δόμησης.

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα μάλλον τα βάσικα ήτοι, τοπογραφικό, τίτλοι ιδιοκτησίας, αρχ/κά, στατικά, τεχν. έκθεση, φωτογραφίες, ΣΑΥ-ΦΑΥ.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Σύμφωνα με το Π.Δ του 1993 (προδιαγραφής σύνταξης μελετών) απαιτείται και τομή και όψη της περίφραξης ή περιτοίχισης

Edited by ΚΑΝΑ
  • Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.