Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βγάλω ΚΗΔ σε τοπογραφικό διάγραμμα το οποίο δεν συνοδεύει κάποια πράξη, άδεια κλπ. είναι μόνο για τη χρήση του ιδιοκτήτη, στο οποίο το περίγραμμα του οικοπέδου είναι μικρότερο από το περίγραμμα του ΚΑΕΚ, με απόκλιση περίπου 15%. Το όμορο ΚΑΕΚ στο οποίο ανήκει και η εν λόγω απόκλιση έχει καταθέσει ΔΓΜ. 
Ευχαριστώ πολύ

• Απαντήσεις 1,3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Γιατί να βγάλεις ΚΗΔ αν δεν χρειάζεται? Καλό είναι να μην φορτώνουμε το σύστημα με "σκουπίδια". 

• 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα συνάδελφοι,

έχει προσπαθήσει κανείς σήμερα να υποβάλει ψηφιακά τοπογραφικό; Έχει φάει κάποιο σκάλωμα;; Προσπαθώ όλη τη μέρα και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει πληροφορία στο Layer topo_prop και ότι δεν έχω πληροφορία σε Layer bound_imp ή Bound_unimpl. Εν τω μεταξύ έχω τσεκάρει 85 φορές και τα 2 Layers και υπάρχει κανονικά κλειστή lwpolyline, δεν έχω κάποιο θέμα με τα υψόμετρα, είναι όλες οι πληροφορίες στο 0 και επιπλέον το τσεκάρω το dxf με ένα προγραμματάκι που έχω,  το dcad, και το βγάζει ΟΚ..ξέρετε τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει;;

Δημοσιεύτηκε (edited)

Για δοκίμασε να το κάνεις από την αρχή σε νέο αρχείο. Χωρίς περιττά στοιχεία

Edited by tetris
  • Thanks 1
Δημοσιεύτηκε

Tetris ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό έκανα και το αποθήκευσα σε dxf 2013 και δούλεψε..ήταν πολύ απλό το σχέδιο εν τω μεταξύ χωρίς πολλά πολλά στοιχεία, layers κτλ, αλλά πρώτη φορά με αγανάκτησε τόσο!

Δημοσιεύτηκε

Να έχεις υπόψη σου ότι στο dxf βάζουμε ΜΟΝΟ τα απαραίτητα. Αλλιώς, μπορεί να γίνει μπέρδεμα...

• Thanks 1
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα! Εγώ πάντως, όπως έχω το σχέδιο σε dwg και όλα τα απαραίτητα στοιχεία στα σωστά layers, αφαιρώ μόνο τις εικόνες (για να μην έχει πρόβλημα το αρχείο με το μέγεθος) και το αποθηκεύω ως dxf 2004. Δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβλημα με αυτό τον τρόπο.

Δημοσιεύτηκε
On 4/16/2025 at 8:58 AM, Polytexnitis said:

αφαιρώ μόνο τις εικόνες (για να μην έχει πρόβλημα το αρχείο με το μέγεθος)

Δεν γίνεται να βάλεις εικόνα μέσα στο dxf/dwg έτσι και αλλιώς...μόνο σαν xref...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.