nik Δημοσιεύτηκε October 9, 2025 at 06:58 πμ Δημοσιεύτηκε October 9, 2025 at 06:58 πμ Καλημέρα...έχω μία περίεργη περίπτωση. Έχω οικόπεδο που θέλω να φτιάξω νέα οικοδομή. Το οικόπεδο μου έχει τα πράσινα όρια στην πράξη όπως αποτυπώνεται με τις μάντρες και τα κτίσματα σήμερα. Όμως από μελέτη τίτλων και με βάση και το οριστικό κτηματολόγιο, ο ιδιοκτήτης φαίνεται να έχει μπει μέσα στον πίσω γείτονα. Δηλαδή τα σωστά όρια βάσει τίτλων και κτηματολογίου είναι τα κόκκινα. Φυσικά έτσι λόγω απόστασης Δ του τελικού ορίου και καθώς δεν έχω μεγάλο βάθος, χάνω κάλυψη και δόμηση. Τι θέλω να ρωτήσω τώρα...Ο ιδιοκτήτης μου, έχει φτιάξει κολλητά στο πίσω "καταπατημένο" όριο μία ισόγεια αποθήκη πιθανότατα χωρίς άδεια και πολύ παλιά σίγουρα προ 75. Με τα νέα όρια η αποθήκη αυτή καταλήγει να είναι του γείτονα....! Μπορώ έτσι εγώ να ισχυριστώ ότι ο πίσω γείτονας έχει έτσι ισόγειο κτίσμα κολλητά σε εμένα και να κολλήσω το νέο μου κτίριο στο πίσω όριο ? Μετράνε αυτά τα παλιά αποθηκάκια γύρω στα 5μ2 σαν κτίσματα για τη θέση κτιρίου ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα