Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Τότε, σου απάντησε ακριβώς πως θα το κάνεις, στην προηγούμενη σελίδα, ο συνάδελφος Παύλος...

 

Link to comment
Share on other sites

Νομιμότητα του ακινήτου απαιτείται. Όχι Η.Τ.  Γιατί διαφοροποιείς ανάμεσα σε "μικρή κλίμακα" και "έγκριση εργασιών". Εννοείς, έγκριση εργασίών δόμησης μικρής κλίμακας του άρθρου 29 Ν. 4495 ή κάτι διαφορετικό;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς όπως τα λέει ο Παύλος!! Αν σου προσκομίσουν ήδη υπάρχουσα ΗΛΤΑ θα μπορούσες να την ενημερώσεις... Χωρίς απαραίτητα να εκδόσεις πιστοποιητικό.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

καλησπέρα σας συνάδελφοι,

γνωρίζει κάποιος αν μπορεί ενοικιαστής (εταιρεία) να προβεί σε σύνταξη ΗΤΚ (με σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη που είναι νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας). Στο σύστημα έχει την επιλογή "μισθωτής" αλλα δεν βρίσκω κάπου στο νόμο να αναφέρει ποιοί είναι υπόχρεοι. Και στο manual στους υπόχρεους δεν αναφέρει πουθενά για μισθωτή. 

 
Link to comment
Share on other sites

Αρκεί το μισθωτήριο συμβόλαιο που υφίσταται ν' αναφέρει τη συγκεκριμένη δυνατότητα (και να επισυναφθεί προφανώς στα λοιπά έγγραφα κ.λπ.).

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, υπάρχει ένα αγροτεμάχιο που ανήκει σε δύο συνιδιοκτήτες εξ αδιαιρέτου, από τους οποίους ο ένας θέλει να πωλήσει το ποσοστό του. Ο άλλος συνιδιοκτήτης είναι ανήλικος. Δημιουργεί αυτό κάποιο πρόβλημα ή συμπληρώνονται και τα δικά του στοιχεία κανονικά?

Link to comment
Share on other sites

Θα συμπληρώσεις τα στοιχεία του πωλητή ως υπόχρεου και στην αμέσως επόμενη σειρά του πίνακα γράψε "λοιποί συνιδιοκτήτες" και κλείσε το ποσοστό στο 100%. Δηλαδή αν ο πελάτης σου (υπόχρεος) έχει ποσοστό έστω 50%, στην άλλη σειρά συμπλήρωσε το άλλο 50%. Υ.Δ εξουσιοδότησης θα πάρεις από τον πωλητή (πελάτη σου).

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.