Tim22 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 Γνωρίζει κανείς εάν οι έλεγχοι προσβασιμότητας θα συνεχιστούν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
desptsouk Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Έχει ακουστεί ότι θα σταματήσουν; δεν γνωρίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamvro Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Γίνονται πλέον έλεγχοι; Εκτός από πέρυσι τον Ιούνιο που κληρώθηκα μία και μοναδική φορά, δεν μου έγινε άλλη κλήρωση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamvro Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Μόλις τώρα, gamvro said: Γίνονται πλέον έλεγχοι; Εκτός από πέρυσι τον Ιούνιο που κληρώθηκα μία και μοναδική φορά, δεν μου έτυχε άλλη κλήρωση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tim22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Οι κληρώσεις έχουν παγώσει, εάν δεν κάνω λάθος από τον Νοέμβριο του 2023. Έχει αναρτηθεί το σχετικό εδώ: https://www.michanikos.gr/index/articles/εργασιακά/ενημέρωση-για-αποζημιώσεις-ελέγχων-προσβασιμότητας-οκτωβρίου-και-νοεμβρίου-2023-r14613/ Έκτοτε δεν υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
desptsouk Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Κι εγώ είχα λάβει τέτοιο μήνυμα, αλλά δεν το συνέδεσα... και όντως έχει περάσει πολύ καιρός από την τελευταία κλήρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα