Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ενημέρωση για αποζημιώσεις ελέγχων προσβασιμότητας Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2023


    To παρακάτω κείμενο είναι το mail που έλαβα σήμερα στις 17:07 από το [email protected] και αφορά στην πληρωμή των ελέγχων προσβασιμότητας Οκτωβρίου - Νοεμβρίου.

    Υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. Αριθμ. οικ. ΥΠΕΝ/Δ ΕΣΕΔ Π/121514/1435 (Φ.Ε.Κ. 6010/Β/22) οι πληρωμές πρέπει να γίνονται ως το τέλος του επομένου μήνα από την υποβολή του πορίσματος του ελέγχου. Π.χ.  στην δική μου περίπτωση λοιπόν που υπέβαλα πόρισμα 13/10 και θα έπρεπε να αποζημιωθώ ως 30/11, πηγαίνω για Ιανουάριο και βλέπουμε. Αν είναι να εγκαταλειφθεί ο θεσμός να μας ενημερώσουν και μας, να μην τρέχουμε χωρίς λόγο.

    Γιατί άραγε στέλνουν μεμονωμένα mail και δεν αναρτούν 1 ανακοίνωση στο https://web.tee.gr/prosvasimotita/mitroo-elegkton/ ; 

    "Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μη απόδοσης στο Τ.Ε.Ε. από τη Διαχειριστική Αρχή του αναλογούντος ποσού χρηματοδότησης στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020, οι αποζημιώσεις των ελέγχων που ολοκληρώθηκαν Οκτώβριο και Νοέμβριο 2023 θα καταβληθούν με καθυστέρηση, πιθανότατα το νέο έτος. Το ΤΕΕ έχει ήδη υλοποιήσει όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, ώστε τα ποσά να καταβληθούν στους Ελεγκτές άμεσα μετά την απόδοση της χρηματοδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

    Αυτό είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα από το σύστημα Ελεγκτών Προσβασιμότητας του ΤΕΕ. Μην απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα."





    steve aris

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.