yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Δοκίμασε να αλλάξεις το scale της γραμής από από πολύ μικρό έως πολύ μεγάλο μήπως δεις διαφορά (από 0,001 έως 1000). Link to comment Share on other sites More sharing options...
natasagia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Παιδια το καταφερα!!! Σε συνδυασμο με ολα αυτα που μου ειπατε.... 1000 ευχαριστω σε ολους!! Mε 0.1 linescale μου εμφανιζονται στο σχεδιο μετα απο αυτα που εκανα, θα μου βγουν ενταξει στην εκτυπωση 1/50? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Ναι, δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά κάνε και μια δοκιμαστική "τοπική" εκτύπωση στη περιοχή που περνάει η γραμμή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natasagia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Ευχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK-ATM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Καλησπερα, εχω σε λαπτοπ τα windows 7 και το autocad 2010, οταν κανω το σχεδιο μου απο dwg σε pdf μεσω του προγραμματος dopdf, το pdf που δημιουργειται εχει καποια mtext του σχεδιου αντεστραμενα, το κανει αυτο μονο σε οσα mtext εχω κανει rotate για να συμβαδιζουν με τον προσανατολισμου του σχεδιου. Δηλαδη αντι για κειμενο εμφανιζει ονεμιεκ. Στο φωτοτυπαδικο που εχουν windows xp η ιδια διαδικασια δεν δημιουργει κανενα προβλημα. Υπαρχει καποια λυση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos zervos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Autocad / Plot / DWGtoPDF γιατί να χρησιμοποιείς άλλα προγράμματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Δοκίμασε στην λίστα των εκτυπωτών να διαλέξεις τον "dwg to pdf" που είναι της Autodesk και δες αν τυπώνει το κείμενο σωστά. Διαφορετικά, γράψε mirrtext και δεν αν έχει την τιμή 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 (edited) Δες λίγο στα print -> plot dwg to PDF -> properties του printer -> custom properties -> font handling και επέλεξε το "capture all". Edited Μάρτιος 5 , 2014 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK-ATM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2014 Ευχαριστω πολυ τα εκανα και τα 3 και εμφανιζονται σωστα τωρα τα κειμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 (edited) Ξαφνικά… δε μπορώ να εκτυπώσω τίποτα! Δοκίμασα άλλο εκτυπωτή, άλλο σχέδιο, άλλο page setup, διάφορα… αλλά τίποτα. Κάνω preview to pdf, save as pdf... κενό λευκό χαρτί. Τι μπορεί να συνέβη από τη μία μέρα στην άλλη; EDIT Έστρωσε, απλά πείραξα το presets και το ξαναγύρισα στο ίδιο... Ότι να 'ναι! Σου λέει 'ώπα, αυτός ρώτησε τα αλάνια στο michanikos'! Edited Μάρτιος 10 , 2014 by tasxan206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα