Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ανακοίνωση ΔΕ ΤΕΕ για κινητοποιήσεις εναντίον του νέου φορολογικού νομοσχεδίου


    Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ διαφωνεί και αντιτίθεται στις περισσότερες διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου και ιδίως στις διατάξεις περί τεκμαρτής φορολόγησης των μικρών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.

    Για αυτό το λόγο θα συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της 22ας Νοεμβρίου 2023, μαζί με την πλειοψηφία των αυταπασχολουμένων, επιστημόνων, επαγγελματιών και επιχειρηματιών της χώρας.

    Συμπράττουμε ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο μαζί με τους εκπροσώπους των επιστημονικών συλλόγων και των φορέων εκπροσώπησης των επαγγελματιών.

    Καλούμε τους μηχανικούς σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και τους επιστημονικούς φορείς σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για τα επόμενα βήματα.





    GTnews

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Να χαμε να λέγαμε, αφού όλοι οι διοικητές σε αυτούς τους οργανισμούς είναι δούλοι της εκάστοτε κυβέρνησης, εξαπάτησε τους ψηφοφόρους του ο Μητσοτάκης σε ότι αφορά το φορολογικό, αυτή είναι η πραγματικότητα. Κανένας δεν μπορεί να εντοπίσει τον φοροφυγά και τους τιμωρεί όλους. 

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.