Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Οικοδομική άδεια για τη Riviera Galleria και για εκσκαφές στο Commercial Hub


    Την έκδοση της οικοδομικής άδειας για τη Riviera Galleria και της οικοδομικής άδειας εκσκαφών για το Commercial Hub, με τα δύο νέα εμπορικά κέντρα που δημιουργεί η Lamda Development στο πλαίσιο του εμβληματικού έργου The Ellinikon ανακοίνωσε η εισηγμένη.

    Η Riviera Galleria, συνολικής έκτασης 23.000 τ.μ. βρίσκεται στην περιοχή της Μαρίνας Αγ. Κοσμά, φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Ιάπωνα και διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Kengo Kuma (Kengo Kuma and Associates), και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το ελληνικό μελετητικό γραφείο ΒΕΤΑPLAN. Έχει μισθώσιμη επιφάνεια, 19.000 τ.μ και 100 καταστήματα.Tα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν την ανάθεση του έργου και την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στο τέλος του 2023.

    Το Commercial Hub, του οποίου πρόσφατα εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό συγκρότημα στην Ελλάδα, συνολικής έκτασης 130.000 τ.μ.. Φέρει την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου αρχιτεκτονικού γραφείου AEDAS, και θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα (Vouliagmenis Mall), 1,5 φορά μεγαλύτερο του The Mall Athens, με 280 καταστήματα, ένα εμπορικό πάρκο επόμενης γενιάς με καταστήματα μεγάλης επιφάνειας (Retail Park), καθώς και υπερσύγχρονους χώρους γραφείων. 

    Οι εργασίες εκσκαφών με ανάδοχο την  κατασκευαστική εταιρεία ΑΚΤΩΡ, αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του Αυγούστου 2023.


    Πηγή: https://www.ered.gr/real-estate-news/oikodomikh-adeia-gia-th-riviera-galleria-kai-gia-ekskafes-sto-commercial-hub



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.