Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Σύγκρουση βαγονιών του ΟΣΕ με δύο νεκρούς στις Σέρρες


    Σύγκρουση ενός βαγονιού συντήρησης και ενός ψεκαστικού μηχανήματος του ΟΣΕ είχε ως αποτέλεσμα δύο νεκρούς και δύο ελαφρά τραυματίες.

     

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης του δικτύου στην περιοχή των Σερρών, ανάμεσα στα χωριά Χρυσό και Τούμπα.

     

    Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

     

     

    Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δύο τραυματίες είναι καλά στην υγεία τους. Από όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο τραυματίες φαίνεται ότι ήταν οδηγοί των οχημάτων και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ο ένας μεταφέρθηκε προληπτικά, λόγω του σοκ που υπέστη, ενώ ο δεύτερος φέρει ελαφρά τραύματα.

    Η μοιραία σύγκρουση συνέβη λίγο μετά τις 13:00, στην περιοχή του Χρυσού Σερρών.

     

    πηγή





    AlexisPap

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Επίσης:

     

    επρόκειτο για δύο βαγονέτα (μηχανήματα γραμμής) στα οποία επέβαιναν εργαζόμενοι του ΟΣΕ. Στο ένα (όχημα τύπου UNIMOG που επέβαινε πάνω στις ράγες με ειδικούς τροχούς γραμμής) επέβαινε συνεργείο το οποίο πραγματοποιούσε ψεκασμούς καταπολέμησης των αγριόχορτων δίπλα από τις γραμμές και στο δεύτερο (ειδικό όχημα μεταφοράς εργαλείων και προσωπικού) άλλο συνεργείο που έκανε εργασίες συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, το ψεκαστικό κινούνταν με μικρή ταχύτητα, όμως το όχημα συντήρησης είχε αναπτύξει ταχύτητα και δεν πρόλαβε να σταματήσει όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε το άλλο βαγόνι σε απόσταση 100 μέτρων.

    Αμέσως στο σημείο έφθασε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως για δύο από τους εργαζόμενους του ΟΣΕ που επέβαιναν στα βαγόνια ήταν ήδη αργά.

     

     

    πηγή: http://www.anexartitos.gr/sygkroysi-vagoneton-toy-ose-me-nekroys-dyo-ergates-exo-apo-ti-mesokomi/?doing_wp_cron=1463418873.0756599903106689453125

    Edited by AlexisPap
    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.