Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ενίσχυση Δήμων με Μηχανικούς- Ψηφίστηκε το μητρώο μελετητών- Ανά Π.Ε. η εκδήλωση ενδιαφέροντος


    Το ζήτημα της επίσπευσης των διαδικασιών για την υποστήριξη των ΟΤΑ, ιδιαίτερα των μικρών και περιφερειακών Δήμων, που στερούνται εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, από ιδιώτες μηχανικούς μέσω της ανάθεσης τεχνικών μελετών, μετά από προγραμματική σύμβαση κάθε Δήμου με την ΕΕΤΑΑ, έθεσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, Γιάννης Κουράκης, στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ, Σπύρο Σπυρίδων.

    Ο κ. Κουράκης τόνισε τη σημασία της συγκεκριμένης δυνατότητας για τους Δήμους, προκειμένου να προχωρήσουν στην εκπόνηση και ωρίμανση μελετών ενόψει της νέας προγραμματικού περιόδου 2021-2027 αλλά και του αναπτυξιακού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

    Από την πλευρά του ο κ. Σπυρίδων, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης, ότι ψηφίστηκε από το ΔΣ της ΕΕΤΑΑ η κατάρτιση του ηλεκτρονικού μητρώου πιστοποιημένων μελετητών- μηχανικών για την απασχόληση τους στους Δήμους, προκειμένου να ενισχυθούν οι υποστελεχωμένες τεχνικές υπηρεσίες και να προωθηθούν έργα και προγράμματα.

    Οι μηχανικοί, ανά ειδικότητα, θα δηλώνουν κατά την εγγραφή τους τις περιφερειακές ενότη­τες στις οποίες επιθυμούν να απασχοληθούν και άμεσα θα ξεκινήσει η υποστήριξη των Δήμων.


    Πηγή: https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/iraklio/enischysi-ton-dimon-me-michanikoys/



    Engineer
    • Like 1

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Γνωρίζει καποιος συναδελφος, αν θα πρεπει να εχουμε ενεργό ΔΠΥ για να μπορέσουμε να απασχοληθούμε σε δήμο με την μορφή αυτη; Με ποια κριτήρια γραφεται κανεις σε αυτα τα μητρώα;

    Επίσης, απο πότε θα μπορούμε να εκδηλώσουμε ενδιαφερον και που;

    Ευχαριστω.

    Edited by theagpar
    Link to comment
    Share on other sites

    Πριν κάνεις αίτηση σιγουρέψου  ότι γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες.

    Συνήθως στους δήμους σου δεσμεύουν πολύ περισσότερο χρόνο απ'ότι έχεις υπολογίσει να διαθέσεις, υπολόγισε τον χρόνο και τους φόρους και μετά δες αν αξίζει.

    Link to comment
    Share on other sites

    Εχει βγει αλλη μια παρόμοια προκήρυξη τωρα το 2021  

    https://ecopress.gr/mitroo-eetaa-pos-tha-ginoun-oi-proslipseis-michanikon-stous-dimous/?fbclid=IwAR3h6RlS0-1sWkEyF87YZtznK_btselbRZw8pWr3WfdKtGhLIU6HF7zsbEQ

    αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι εγω σαν μηχανικός ΤΕ μπορώ να κάνω εγγραφή και να δηλώσω συμμετοχή? δουλευα στον δήμο μου με ΣΟΧ 8 μηνών στην Τεχνική υπηρεσία, τωρα ειμαι άνεργος.

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.