Μετάβαση στο περιεχόμενο

JohnnyHoliday

Core Members
  • Περιεχόμενα

    584
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    2

Everything posted by JohnnyHoliday

  1. Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν ισχύει και το λέω από πρώτο χέρι. Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά τη διατύπωσή σας : μήπως θέλατε να πείτε ότι λαμβάνει επίδομα όταν ο ΜΤΣ έχει άμεση συνάφεια με το αντικείμενο απασχόλησης του υπαλλήλου; Αυτό ναι. Δεν προαπαιτείται ωστόσο, για να καλυφθεί η θέση° στη θέση αυτή, μπορεί να βρίσκεται κάποιος και χωρίς ΜΤΣ. Παράδειγμα : προσλαμβάνεται με τον βασικό τίτλο σπουδών. Στη συνέχεια, λαμβάνει εκπαιδευτική άδεια και αποκτά ΜΤΣ. Αιτείται την αναγνώριση του από το οικείο υπηρεσιακό συμβούλιο, το οποίο εφόσον γνωμοδοτήσει θετικά, του προσφέρει "αύξηση" μισθού κατά δύο μισθολογικά κλιμάκια.
  2. Και αυτός που δεν φεύγει είναι ο ανεπαρκής ή ο μέτριος; Δεν θα έβγαζα τόσο βιαστικά συμπεράσματα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να πει κανείς κάτι τέτοιο μετά βεβαιότητας, τη στιγμή που δεν μπορεί να γνωρίζει το τρέχον status του καθενός; (φερ' ειπείν : έλλειψη οικονομικών πόρων, οικογένεια, ανθρώπους του περιβάλλοντός του, οι οποίοι έχουν ανάγκη από φροντίδα και στήριγμα και πόσα άλλα ακόμα)
  3. Εννοείται πως δεν υπάρχει επιθετικοτητα από πλευράς σας. Εγώ το παρεξήγησα, έχετε απόλυτο δίκιο, δεν το συζητώ. ΥΓ Για την ιστορία, η αρνητική ψήφος δεν προήλθε από μένα 😂
  4. Προς τι αυτή η επιθετικότητα, αναρωτιέμαι. Καταλαβαίνω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους μας και ίσως και να χειροτερεψουν. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος αυτός για να μιλάτε σε τέτοιο ύφος, εικάζοντας μάλιστα διάφορα σενάρια. Θα συνιστούσα ψυχραιμία.
  5. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω άμεσα, καθώς είμαι στο ίδιο status με εσάς (εν αναμονή της πρόσληψης σε κενή οργανική θέση σε Υπουργείο, αλλά με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ). Αναμένω έγκριση Γενικού Λογιστηριου και ατομικό ΦΕΚ διορισμού. Για την άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου πάντως, δείτε εδώ (εάν δεν το έχετε εντοπίσει ήδη). Έχει ενδιαφέρον το κομμάτι της παραπομπής στη Νομοθεσία - με συνδέσμους -, πιστεύω ότι θα σας λύσει αρκετές απορίες.
  6. Νομίζω ότι δεν αρκεί η συνεννόηση με την προϊσταμένη δημόσια υπηρεσία, αλλά ότι απαιτείται αίτημα και θετική απόφαση από το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο του Φορέα. Αυτό ισχύει για τον στενό δημόσιο τομέα. Για ΟΤΑ α' και β' βαθμού δεν γνωρίζω. Προφανώς, ό,τι αναφέρω αφορά σε συγκεκριμένο έργο (δηλαδή, θα πρέπει κάθε φορά να υποβάλλεται αίτημα και να λαμβάνει έγκριση). Γνώμη μου είναι πως όχι, γιατί εισήλθατε στον Φορέα ως ΠΕ Μηχανικός (ειδικότητα ηλεκτρολόγου μηχανικού) και με αυτό θα πορευτείτε για το υπόλοιπο της θητείας σας. Το αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθείτε, δεν μπορεί να αλλάξει τον κλάδο στον οποίο ανήκετε.
  7. Μάλλον εκεί έχει μπερδευτεί ο άνθρωπος (ορισμός ανενεργού και ενεργού).
  8. Επομένως, αφού ήξερες εκ των προτέρων ότι βγάζει άδεια με τη μέθοδό σου ο ο ομοτιμος καθηγητής Τάκης Καρύδης, γιατί θέτεις το ερώτημα; (ρητορικά ερωτώ, την απάντηση λίγο πολύ τη γνωρίζουμε όλοι)
  9. Αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Ενήλικες άνθρωποι είμαστε. Οι περισσότεροι εξ ημών το έχουμε κατανοήσει και το ακολουθούμε.
  10. (This is the story of John Lydon, που λεν' και οι στίχοι)
  11. Γιατί να αφαιρεθεί; Αν επιλεγεί συγκεκριμένο τμήμα της δημοσίευσης, με το κουμπί που λες ότι πρέπει να καταργηθεί, γίνεται απευθείας επιλεκτική παράθεση.
  12. Οπότε δεν αφορά στον παλιό γνωστό υδραυλικό ελκυστήρα που είχαμε πρωτοσυναντήσει εδώ, το μακρινό 2008-2009; Είναι κάτι άλλο;
  13. Καλησπέρα. Να τους καλέσω για τι; Αφού απαντήθηκε από εσένα το ερώτημά μου (από την Αγγλία προς εσενα)..
  14. @cendroid Τελικά ποιός κόβει σε ποιόν τιμολόγιο; Έτσι για την πληρότητα του θέματος, μιας και αναφέρθηκε παραπάνω.
  15. Μέχρι και υπερημερία μπορεί να διεκδικήσει, από τη στιγμή που υπήρξε έγκριση του λογαριασμού αναθεώρησης από τον ΚτΕ (βλ. και τον 4412).
  16. Όχι, ομολογώ ότι αδυνατώ αλλά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
  17. Το επίπεδο δεν σχολίασες παραπάνω; Σε αυτό απάντησα. Κάτι άλλο γράφεις μετά, που ουδεμία σχέση έχει με το σημείο του κειμένου σου, το οποίο και σχολίασα παραπάνω.
  18. Όλοι στην αγορά κρινόμαστε. Το ποιός θεωρεί ότι ο άλλος έχει (ή δεν έχει) επαρκές τεχνικό επίπεδο, δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί.
  19. Μου φαίνεται ότι δεν κατανοείς αρκετά απ' όσα γράφω : έγραψα ότι είτε προερχονταν από ιδιωτικό είτε από δημόσιο σχολείο, έκαναν φροντιστήριο ούτως ή άλλως. Οπότε, ούτε εγώ κατανοώ προς τι η διευκρίνιση σου (ότι δηλαδή, είχαν ιδιωτική εκπαίδευση όσοι προέρχονταν από ιδιωτικά σχολεία / υπήρχε δηλαδή περίπτωση, να μην συμβαίνει αυτό και να λαμβάνουν κάτι άλλο οι από ιδιωτικό σχολείο; ) Επίσης, το τι αφορούσε το σχόλιό σου θα πρέπει να διευκρινίζεται εγκαίρως, γιατί δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις (βλέπε και πρώτο σχόλιό μου). Τέλος, στα του συντονιστή δεν μπορώ να επέμβω. Εφόσον δεν κατάλαβες τι ακριβώς σου επισήμανε, καλό θα ήταν να μιλήσεις απευθείας μαζί του.
  20. Στην εποχή μου τουλάχιστον (δέσμες), είτε από ιδιωτικό σχολείο ήσουν είτε από δημόσιο, φροντιστήριο έκανες πάλι (αναφέρομαι στην συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων). Το επισημαίνω γιατί αναφέρθηκε εις διπλούν :
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.