Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

johnnie

Members
  • Περιεχόμενα

    104
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by johnnie

  1. προθάλαμος απαιτείται σίγουρα, όσον αφορά την πυρασφάλεια σε ένα παντοπωλείο που πήγα στην πυροσβεστική και είπα ότι ανεξάρτητα από την δήλωση στο δήμο ήθελα και πιστοποιητικό. μου ζητήσανε δήλωση του ιδιοκτήτη ότι η αίτηση γίνεται κατά απαίτηση του
  2. από όσο γνωρίζω η εγκατάσταση θα μπορεί να γίνει και στο υπόγειο αρκεί στην τακτοποιηση ο χώρος του υπογείου να δηλωθεί ως χρήση "εργαστήριο". τουλάχιστον εγώ το έχω κάνει σε δύο περιπτώσεις και το δεχτήκανε
  3. καλησπέρα στην κατηγορία αυτή ανήκει και μια σχολή πολεμικών τεχνών που ενδιαφέρεται κάποιος να ανήξει. τι πτυχίο πρέπει να έχει ο εκπαιδευτης σε αυτή την περίπτωση? τα δικαιολογητικά φαντάζομαι κατά τα άλλα είναι τα ίδια.
  4. απλά 60 τετραγωνικά δεν φτάνουν για εργαστήριο ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με το άρθρο 52 της υγειονομικης διάταξης, αφού τα ελάχιστα τετραγωνικά είναι περισσότερα (χώρος παραγωγής 50 τμ, χώρος πλύσεως 8 τμ, αποθήκη υλικών συσκευασίας 7 τμ, αποθήκη πρώτων υλών 10 τμ, αποθήκη προϊόντων 10 τμ, πρατήριο 15 τμ επίσης WC και αποδυτήρια)
  5. παιδιά έκανα οριστική αίτηση για προσωρινός στις 22-2-2012 ακόμα περιμένω έχει εξεταστεί κάποιου η αίτηση με ίδια ημερομηνία ή πιο μετά;
  6. λογικά στην περίπτωση του φούρνου υγραερίου υπολογίζεις μόνο την κινητήρια ισχύ του καυστήρα.
  7. μου έτυχε το εξής. ένα ισόγειο χαρακτηρισμένο ως κατάστημα μπορεί να γίνει καφετέρια με τραπεζοκαθίσματα, χωρίς να προηγηθεί αλλαγή χρήσης? ο ιδιοκτήτης κάπου ρώτησε στο δήμο και του είπαν ότι δεν απαιτείται, αλλά εκτός από ΚΥΕ θα είναι και χώρος συνάθροισης κοινού, έτσι δεν είναι?
  8. πρώτα πρέπει να μάθεις τι είδους βαφές θα κάνει? τι υλικά θα χρησιμοποιεί? σίγουρα θα χρειαστεί καμπίνα βαφής με φίλτρα ενεργού άνθρακα στον εξαερισμό και φίλτρα κατακράτησης της σκόνης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.