Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγές στο Σύστημα Υπολογισμού και Διαχείρισης Αμοιβών Μηχανικών


Engineer

Recommended Posts

Να ρωτήσω συνάδελφοι σε πρίπτωση που έχω μία άδεια με δύο ιδιοκτήτες που δεν έχουν συγγένεια και θέλει ο καθένας δική του απόδειξη, τότε τι κάνω? Πως μπορώ να βγάλω 2 εντολές πληρωμών για την τράπεζα???Τι κάνετε εσείς σε αντίστοιχες περιπτώσεις?
 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 599
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...

Έχω καταχωρίσει έργο σε ενδιάμεση υποβολή.Είχα εκδόσει εντολή πληρωμής (χωρίς να έχω πληρώσει κάτι)  κ πρόσθεσα μηχανικό και νεα εργασια με συμετοχή του 100% σε αυτήν. Δε μπορώ να βγάλω αναφορά με τις νέες αμοιβές ούτε μπορώ κάπου να καταχωρίσω συμφωνηθήσα αμοιβή του δεύτερου μηχανικού. Στις εργασίες του δευτερου μηχανικού βγάζει την εργασία που πρόσθεσα αλλα με μηδενικό ποσό αμοιβής. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να εμφανίσω τις αμοιβές και να εισάγω την συμφωνηθήσα αμοιβή; Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Αν θυμάμαι καλά δεν σε αφήνει επειδή είσαι σε ενδιάμεση υποβολή. Καλύτερα φτιάξε νέο έργο από την αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Έχω καταχωρίσει έργο σε ενδιάμεση υποβολή.Είχα εκδόσει εντολή πληρωμής (χωρίς να έχω πληρώσει κάτι)  κ πρόσθεσα μηχανικό και νεα εργασια με συμετοχή του 100% σε αυτήν. Δε μπορώ να βγάλω αναφορά με τις νέες αμοιβές ούτε μπορώ κάπου να καταχωρίσω συμφωνηθείσα αμοιβή του δεύτερου μηχανικού. Στις εργασίες του δευτερου μηχανικού βγάζει την εργασία που πρόσθεσα αλλα με μηδενικό ποσό αμοιβής. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να εμφανίσω τις αμοιβές και να εισάγω την συμφωνηθήσα αμοιβή; Ευχαριστώ

κοίταξε στη σελ. 5 στη δεύτερη στήλη του πίνακα με τίτλο  "ενημέρωση"  αναγράφεται η ένδειξη "ΟΧΙ" ,  μέλη ομάδας έργου- συμμετοχή σε έργο. 

επίσης στη συνέχεια παραθέτω απόσπασμα οδηγιών του τεε μήπως είναι η δική σου περίπτωση

 

1.1.   Παραγωγή αναφορών ("Ενδιάμεση υποβολή","Τελική Υποβολή")

 

Όταν ένα έργο είναι σε μία από τις δύο παραπάνω καταστάσεις, τότε ενεργοποιείται η καρτέλα "Αναφορές".

Όταν το έργο έχει μόλις υποβληθεί, το εικονίδιο της αναφοράς με την ένδειξη (PDF) έχει το σύμβολο +, που σημαίνει ότι δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί η νέα αναφορά υπολογισμού αμοιβών.

Σημειώνεται ότι εάν δεν έχει εκδοθεί η αναφορά, δεν μπορεί να εκδοθεί η εντολή πληρωμής για τους συμμετέχοντες μηχανικούς, όπως ισχύει και στην προηγούμενη έκδοση του λογισμικού.

 

 

Όταν δημιουργηθεί η νέα αναφορά, πατώντας πάνω στο εικονίδιο , προστίθεται στον κατάλογο των αναφορών, όπως φαίνεται παρακάτω: .....

note20120208_1.doc

Edited by Pavlos33
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστω πολύ για την έγκαιρη ανταπόκρισή σας. Τελικά με δοκιμές και βλέπωντας από το τεύχος ότι επιτρέπονται οι αλλαγές που είχα κάνει, αν και δε μου εμφάνιζε αμοιβή και εργασία για το δεύτερο μηχανικό το υπέβαλα ξανά στο ΤΕΕ πάλι σε ενδιάμεση υποβολή. Πλέον εμφανίζει κανονικά τις αμοιβές του. Κ με άλλη μία υποβολή συμπληρώνω και τη συμφωνηθήσα τιμή. Σας ευχαριστώ και πάλι!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Τι εννοείς ? Έχει αλλάξει κάτι ? Κανονικά στον προυπολογισμό έργου βάζεις αυτόν του αναλυτικού. Δεν υπάρχει επιλογή εργασιών κ.τ.λ. Τον αναλυτικό τον υπολογίζεις μόνος σου σε ένα πρόγραμμα π.χ. civiltech.

Link to comment
Share on other sites

 Ναι έχω ένα έργο  βιοτεχνικό 1.000μ2 και προκύπτει και ένας αναλυτικός 860Ε ο οποίος προστίθεται μόνο στις μελέτες αρχιτεκτονικών και στατικών...

 

Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει αν έχω π.χ  αποθήκη 1.000 και γραφεία 100μ2 και θέλω π.χ. ΚΕΝΑΚ μόνο για τα γραφεία.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.