Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κύριοι, εγώ που έχω ένα υποτιθέμενο υπόδειγμα έκθεσης Η/Μ να το δώσω σε κοινή θέα ή θα χαλάσω το σασπένς?

Δεν ξέρω πόσο πλήρες είναι ούτε εάν η πηγή του είναι έγκυρη, κάπου βρέθηκε στο διαδίκτυο προφανώς από κάποιο ΜΜ συνάδερφο και το κράτησα.

Βέβαια ο ΟΤΤΟ είναι δικός μας άνθρωπος εμπιστοσύνης και όπως και να έχει αν δεν παινέψεις το σπίτι σου......

• Upvote 6
  • Απαντήσεις 241
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

αστα φιλε αυτη η εκθεση ειναι το sant greal της μηχανικης.....

μονο σε καμμια τεκτονικη στοα και μεσα σε θυσαυροφικακιο θα ναι

το μυστικο....

+2 (απομένουν άλλοι 18)...

• 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι καλημέρα....

Μου ζητήθηκε επίμωνα απο Ιδιώτη να του συντάξω Τεχνική Έκθεση για όλα τα Η/Μ του σπιτιού του (!!!???!!!)(σε συνεργασία με συνάδελφο Πολ. Μηχανικό που ανέλαβε τη νομιμοποίηση). Θέλει να είναι 100% νόμιμος όπως λέει....

Γνωρίζοντας πως ο νόμος 4014/11 είναι σαφής και δεν υποχρεώνει τις κατοικίες για έκδοση ανάλογης Έκθεσης για τα Η/Μ, εγώ τι να συντάξω που:

α) το λεβητοστάσιό του είναι κάτω απο κενό σκάλας εγκατεστημένο με το λέβητα ίσα ίσα να χωράει κάτω απο το κενό;

β) Δεν υπάρχει θεμελιακή γείωση και τα ηλεκτρικά του σπιτιού είναι σε κακά χάλια;

γ) Δεν χρειάζεται να συντάξω Τεχνική Έκθεση.

Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Δημοσιεύτηκε

Το γ) ή

Κάνε τ.ε για ότι ακριβώς βλέπεις (τουλάχιστον οπτικά) για να πάρεις κανα ευρώ

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Το γ) ή

Κάνε τ.ε για ότι ακριβώς βλέπεις (τουλάχιστον οπτικά) για να πάρεις κανα ευρώ

Ε ναι, αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Θα μου κάνει μια Υπεύθυνη Δήλωση Ανάθεσης να είμαι κι εγώ εντάξει και...... ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο!!!

Δημοσιεύτηκε

Δεν χρειιάζεται τεχνική έκθεση για κατοικίες, όσον αφορά τον Ν.4014.

Τώρα αν ο ιδιοκτήτης για δικούς του λόγους επιθυμεί μία τέτοια έκθεση, κάντο αρκεί να σε πληρώσει και ανάλογα...

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Για μένα φτιάξτου για αρχή τα ηλεκτρικά μην πάθει τπτ ο χριστιανός και μετά άμα επιμένει φτιάξτου και την τεχνική έκθεση με το αζημίωτο φυσικά.

υγ. Θέλει να ναι 100% νόμιμος όπως λέει, αλλά το αυθαίρετο αυθαίρετο... Οξύμωρο ή ιδέα μου;

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.