zulumpo Δημοσιεύτηκε January 6, 2026 at 04:26 μμ Δημοσιεύτηκε January 6, 2026 at 04:26 μμ Καλησπέρα Συνάδελφοι, Έχω κληρωθει ως ελεγκτής δόμησης σε β τελικό, και έχω κάνει και αποδοχή. Μπορώ να αρνηθώ τώρα την αποδοχή μου στο σύστημα; (αν ναι θα έχω κάποια επίπτωση;) Ευχαριστώ,
killertomato Δημοσιεύτηκε January 6, 2026 at 09:20 μμ Δημοσιεύτηκε January 6, 2026 at 09:20 μμ Δεν προβλέπεται μέσω συστήματος απ' όσα γνωρίζω, καλύτερα πάρε τηλέφωνο την ΥΔΟΜ και την υπηρεσία των ελεγκτών που ανήκεις για να διευθετήσουν το ζήτημα
ISMINI Δημοσιεύτηκε January 13, 2026 at 01:38 μμ Δημοσιεύτηκε January 13, 2026 at 01:38 μμ (edited) Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Ποια είναι η αποζημίωση (αμοιβή) του Ελεγκτή Δόμησης για το Πόρισμα το οποίο αφορά την Αναθεώρηση έντυπης οικοδομικής άδειας για αλλαγή Επιβλεπόντων Μηχανικών χωρίς την συναίνεση των παλιών επιβλεπόντων και μερική τροποποίηση μελετών επιφανείας 19.838,76τ.μ , όπου θα καταγραφεί και το στάδιο των εργασιών. Στην πράξη αναγράφεται ότι πρόκειται για έργο Κατηγορίας Α (περ.i) / παρ.4, 7 αρθ.6 Ν.4030 / παρ.7 αρθ.2 ΚΥΑ299/2014. Επίσης πέραν της καταγραφής του σταδίου εργασιών τι απαιτείται να ελεγχθεί για την αλλαγή των επιβλεπόντων. Edited January 13, 2026 at 01:40 μμ by ISMINI
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα