Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απόφαση ΣτΕ: Αντισυνταγματικός ο νόμος του 4014/2011


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 306
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

+1 Didonis! Φοβερό αυτό με τις υψηλού βαθμού μαντικές ικανότητες! Συμφωνώ απόλυτα με το post σου. Ανα περίπτωση πρέπει να κρίνει κανείς. Και να σας πω, εγώ δεν αποφασίζω μόνος μου όπως λέει ο Ιάσονας, τα εξηγώ στον πελάτη, και αποφασίζει αυτός ή μαζί. Τρώει λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά είναι μάλλον καλύτερο για .. τη σωματική μου ακεραιότητα.

ΥΓ : Υπάρχουν φυσικά και αυτοί που σε βγάζουν απ τα ρούχα σου, εκεί χθες έφτασα να απαντήσω "δεν το κάναμε παρέα το αυθαίρετο"! και φυσικά συμμαζεύτηκε.
 

Link to comment
Share on other sites

Βασικά νομίζω ότι οι δηλώσεις που βρίσκονται σε προσωρινή υπαγωγή και έχουν εξοφλήσει τα πρόστιμα, δεν έχουν λόγο να περιμένουν το νέο Νόμο. Θα πάρουν χρήματα πίσω αν έχουν δώσει περισσότερα? Δεν το πιστεύω. 

 

Προσωπικά, δεν πρόκειται να κλείσω καμμία δήλωση (για αυτές που είναι σε προσωρινή υπαγωγή αλλά με εξοφλημένο το πρόστιμο), θα περιμένω τον νέο νόμο για να πάρει οριστικη εξαίρεση από κατεδάφιση (για τις περιπτώσεις που προβλέπονται) παρά να το κλείσω τώρα και να είναι τακτοποιημένο για 30 χρόνια μόνο. Και ας πληρωθεί εκ νέου παράβολο, τα οφέλη είναι περισσότερα. Εννοείται ενημερώνω όλους τους ιδιοκτήτες, η τελική απόφαση είναι δική τους.

 

Υ.Γ. Αν κρίνω απο τον 3843, αυτοί που είχαν πάρει και την 3η σφραγίδα, δεν μπορούσαν να ενταχθούν στον 4014, ενώ αυτοί που είχαν κάποια εκκρεμότητα και είχαν πάρει μόνο την σφραγίδα πληρότητας, μπορούσαν να ενταχθούν στον 4014, συνήθως με αρκετά μικρότερα πρόστιμα και έστω 30 χρόνια τακτοποίησης αντί για 40. Επομένως, δεν ξερω και κατά πόσο αυτοί που θα ολοκληρώσουν με τον 4014, θα μπορέσουν να ενταχθούν στον νέο νόμο. Ειδικά δε, αν το ηλεκτρονικό σύστημα χωριστεί στα δύο, ένα για ρύθμιση αυθαιρέτων και ένα για ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου, το πιθανότερο να έχουν χαθεί τα οφέλη της μόνιμης νομιμοποίησης.

Edited by cv01302
Link to comment
Share on other sites

Για να μπεις στο νέο νόμο θα πρέπει να είσαι σε προσωρινή υπαγωγή μόνο δηλαδή όσοι είναι σε ολοκληρωμένη υπαγωγή δε θα μπορούν να ενταχθούν?

Link to comment
Share on other sites

Τα μεγάλα μυαλά του Υπουργείου θα βρουν και θα δώσουν την λύση σε όλα.... με το αζημείωτο φυσικά....

 

Έλα κόσμε... πάρε πάρε σήμερα οι Ημιυπαίθριοι είναι φρέσκοι και φτηνοί,  αυριο θα φέρω και Αυθαιρετα άνευ Ο.Α. φρεσκότατα πελαγίσια ....

 

 

 

Και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει... Την καλημέρα μου σε όλους.  

Link to comment
Share on other sites

Και όσα είναι σε ολοκληρωμένη υπαγωγή κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούν να μπουν αν το θέλουν ξανά στον νέο νόμο και ν' αποκτήσουν τα ωφελήματα αυτού!

 

Η' αν δεν τους δώσουν αυτή τη δυνατότητα θα μπορούν ν' αποκτήσουν τα ίδια ωφελήματα μέσω της ένταξής τους στην ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου!

 

Δέστε όμως κι εδώ τα "χάλια μας": http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE_HOME/TEE_HOME_NEW/NEWSLETTER20130517.pdf

Link to comment
Share on other sites

Αν τον συμφέρουν οι "προδιαγραφές ένταξης" του 4014 ή του νέου νόμου που αναμένεται......

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.