Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παντως αν μου επιτρεπετε...παιδια πολυ προσοχη κ στο bing. οπου με το birds eye...βλεπεις οσα δεν φαινονται αλλου!!

Δημοσιεύτηκε (edited)

bings bird  eye  ...βρηκα ενα διφραγκο που ειχα χασει...

σε αστικο κ ρυμοτομημενο  περιβαλλον   μαλλον καποιους θα τους κανει να χασουν τον υπνο τους 

ξερει κανεις για ημερομηνιες  ληψης ?

Edited by KOKARADI
Δημοσιεύτηκε

... τι 'ναι τούτο!!!!!!!!

Απο πολυκατοικια στη γειτονιά μου, η οποία φαίνεται υπο κατασκευή, εικάζω 2008-2009

Δημοσιεύτηκε (edited)

Παίδες, από φωτογραφία οικοδομής που είχα αναλάβει στην περιοχή μου, φαίνεται πως η φωτοληψία έχει γίνει μετά το 2011.

edit: Βρήκα αυτό το link: http://mvexel.dev.openstreetmap.org/bing/

Έχει ένα layer πάνω από τις αεροφωτογραφίες του bing που γράφει έτος φωτοληψίας.

Edited by Panos_
Δημοσιεύτηκε

Παντως αν μου επιτρεπετε...παιδια πολυ προσοχη κ στο bing. οπου με το birds eye...βλεπεις οσα δεν φαινονται αλλου!!

τι εννοεις?τι ειναι το  birds eye.?

Δημοσιεύτηκε

Πουλόματο :shock: .... τα βλέπεις όπως τα ... εκπαιδευμένα πουλιά του Ιάσονα .....βλέπεις τα κτήρια στο χώρο ...  υπό γωνία .... 

post-2272-0-95561500-1394786982.jpg

Δημοσιεύτηκε

τι εννοεις?τι ειναι το  birds eye.?

μπες bing maps και αφου βάλεις την τοποθεσια που σε ενδιαφερει , και ζουμαρεις εκει που σε ενδιαφερει, πανω από τον χαρτη, γραφει καπου birds eye. To πατας και αμα η ληψη δεν σε βολευει μπορεις να γυρισεις την φωτο με τα βελακια διπλα απο το Ν. πανω στον χαρτη δεξια.

Γενικα απο το bing , βλέπεις τρισδιαστατες φωτο. 

Δημοσιεύτηκε

μπες bing maps και αφου βάλεις την τοποθεσια που σε ενδιαφερει , και ζουμαρεις εκει που σε ενδιαφερει, πανω από τον χαρτη, γραφει καπου birds eye. To πατας και αμα η ληψη δεν σε βολευει μπορεις να γυρισεις την φωτο με τα βελακια διπλα απο το Ν. πανω στον χαρτη δεξια.

Γενικα απο το bing , βλέπεις τρισδιαστατες φωτο. 

¨Ευχαριστω

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.