Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Α11] Δελτίο δομικής τρωτότητας αυθαιρέτων


Recommended Posts

Με μόνη αυθαιρεσία ΄διαφ. διαμερισμάτωση' κατ. 4, το σύστημα δεν μου ζητάει ΔΕΔΟΤΑ για πληρότητα. Ανεβάζω ή όχι;; 

Link to comment
Share on other sites

Αριθμός ορόφων:  Οταν έχω πυλωτή τον προσθέτω στους ορόφους?  Στην επεξήγηση λέει οτι  ως όροφος νοείται και το ισόγειο του κτιρίου..

Διαθεσιμότητα μελέτης :  εννοεί τα στατικά ?

Link to comment
Share on other sites

Με μόνη αυθαιρεσία ΄διαφ. διαμερισμάτωση' κατ. 4, το σύστημα δεν μου ζητάει ΔΕΔΟΤΑ για πληρότητα. Ανεβάζω ή όχι;; 

@ akis73: Επειδή το σύστημα του ΤΕΕ ζητάει ό,τι του κατέβει για πληρότητα, μήπως τελικά σε αυτή την περίπτωση λόγω κατηγορίας 4 χρειαστεί το ΔΕΔΟΤΑ;

Edited by yo4
Link to comment
Share on other sites

Αν μιλάμε μόνο για διαμερισματωση με βάση το άρθρο παρ.10 προκύπτει - εμμέσως πλην σαφώς - ότι υποβάλλεις μονο αποτύπωση της υφιστάμενης κάτοψης και όχι κάτι αλλο.

 

"....υπάγεται στις διατάξεις του παρόντος νόμου και υποβάλλεται κάτοψη αποτύπωσης της υφιστάμενης κατάστασης του ορόφου".

Link to comment
Share on other sites

Ναι. Μπορείς να κάνεις ΔΕΔΟΤΑ μόνο για το στέγαστρο.

 

Εμένα μου έχει τύχει και δήλωση με λοιπες παραβάσεις τύπου περίφραξη, διαμορφώσεις, bbq και τέτοια αλλά το σύστημα ζητούσε ΔΕΔΟΤΑ για πληρότητα.

Οπότε έγραψα μια παράγραφο ότι η δήλωση αφορά τέτοιου είδους κατασκευές οπότε δεν έχει νόημα το ΔΕΔΟΤΑ και ανέβασα αυτο.

 

Καλησπέρα,

Έχω και εγώ περίπτωση δήλωσης σε οικόπεδο χωρίς κτίσμα με περιτοίχιση από λιθοδομή ύψους περίπου 1,2μ, πάχους 0,4μ,  και τοποθέτηση επ΄ αυτού μεταλλικού κιγκλιδώματος ύψους 0,9μ., μια επίστρωση από μπετό 2Χ2,5 πάχους 0,2μ και ένα bbq.

Τα έχω εντάξει στην κατηγορία 5 και το σύστημα ζητάει ΔΕΔΟΤΑ. Μπορώ να αναβάσω σχετική δήλωση ότι για αυτές τις κατασκευές δεν έχει νόημα το ΔΕΔΟΤΑ?

 

Ευχαριστώ

Edited by topolt
Link to comment
Share on other sites

 

σε οικόπεδο χωρίς κτίσμα με περιτοίχιση από λιθοδομή ύψους περίπου 1,2μ, πάχους 0,4μ,  και τοποθέτηση επ΄ αυτού μεταλλικού κιγκλιδώματος ύψους 0,9μ., μια επίστρωση από μπετό 2Χ2,5 πάχους 0,2μ και ένα bbq.

Τα έχω εντάξει στην κατηγορία 5 και το σύστημα ζητάει ΔΕΔΟΤΑ. Μπορώ να ανεβάσω σχετική δήλωση ότι για αυτές τις κατασκευές δεν έχει νόημα το ΔΕΔΟΤΑ?

 

 

χωρίς κτίριο δεν υπάρχει η έννοια ΔΕ.ΔΟ.ΤΑ. Ενημερωτικό σημείωμα ότι δεν απαιτείται, όπως αναφέρει η συνάδελφος, με παραπομπή στη σχετική απόφαση περί ΔΕΔΟΤΑ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.