Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Συναδελφοι καλησπέρα.ειχα ενταχθεί στον 4014,ειχαμε πληρωσει το παραβολο των 500 ευρω και τιποτα αλλο,το μετεφερα στον 4178 πριν τις 6/2/2014 και ο πελατης θελει να πληρωσει εφαπαξ,πρεπει να γινει μεχρι τις 10/02/2014 αυτο?ευχαριστω!

• Απαντήσεις 860
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Ναι

αν δεν θέλεις να πληρωσεις προσαυξήσεις και αν ερμηνευουμε σωστά τα λεγόμενα της πυθιας μπορείς να το ολοκληρώσεις μέχρι 20/2 (και τις δυο πληρωμές )

Δημοσιεύτηκε

Στην παρακάτω εικόνα με βάση αυτά που προείπαμε δεν θα έπρεπε το 10.2 να έχει γίνει 20.2 ; Ή απλά έχουν ξεχάσει να το ενημερώσουν;

Διαφορετικά αν δεν ισχύει και το αφήσω για μετά τις 10.2 θα φάω στη μάπα 1% προσαύξηση;

post-900-0-95980100-1391797396_thumb.jpg

Δημοσιεύτηκε

Ναι

αν δεν θέλεις να πληρωσεις προσαυξήσεις και αν ερμηνευουμε σωστά τα λεγόμενα της πυθιας μπορείς να το ολοκληρώσεις μέχρι 20/2 (και τις δυο πληρωμές )

Αυτή είναι ή μεγάλη ερώτηση.

Αλλά από ότι φαίνεται όταν ή πυθία έγραφε αυτήν την πρόταση μάλλον αυτό εννοούσε

Εγώ έχω παράβολο και ανταποδοτικό για πληρωμή την Δευτέρα και σε συνεχεια 30% για πληρωμή την Τρίτη ...

Ναι

ευχαριστω,γιατι προσπαθουσα να καταλαβω και δεν εβγαζα νοημα

Δημοσιεύτηκε (edited)

Akis 73 Πολλά ζητάς!!!

Γενικά ισχύει αυτό:

Ναι

Έχω και εγώ ίδια περίπτωση και περιμένω να δω τι θα γίνει

Οπού Πυθία ο νομοθέτης προς αποφυγή παρεξηγήσεων

Edited by ponireas
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

εγω έκανα μεταφορά σήμερα, Σας έφαγα Κουφ@λες.

• Upvote 2
Δημοσιεύτηκε (edited)

Γεια σας, δήλωση του Ν4014 που έχουν να πληρωθούν 6 ακόμα δόσεις και η τελευταία πληρώθηκε τον Σεπτέμβριο δεν μπορεί να γίνει μεταφορά?
Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.
yian

Edited by yian
Δημοσιεύτηκε

Από τη στιγμή που το σύστημα γράφει ημ/νία εξόφλησης 10/2/2014, μην εμπιστεύεστε το δεκαήμερο (πιθανός χρόνος μετατροπής του προγράμματος ωστε να εμφανίζει τις προσαυξήσεις). Για άλλη μια φορά, το γραφείο μας θ΄ ανοίξει και Κυριακή.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.