Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συμψηφισμός προστίμων για αυθαίρετα με Εργασίες Ενεργειακή​ς Αναβάθμιση​ς και Στατικής Ενίσχυσης


stathis.mp

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχεις δίκαιο. Αλλά πιστεύω ότι όλο και κάτι μπορεί να γίνεται με τον ΦΠΑ.... μάλλον για αυτό δεν μπαίνει. Ίσως να είναι θέμα του προγράμματος.

Link to comment
Share on other sites

Τρέξτε γρήγορα να υποβάλετε σχόλια..... Τρέξτε, τρέξτε, μην ξεχαστείτε....

post-15892-0-22769500-1390472353_thumb.jpg

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό. Να διορθωθούν τα λάθη με το ΦΠΑ και το παράβολο, όπως λέει ο terry παραπάνω. Όλα τ'άλλα είναι προς την θετική κατεύθυνση.

Link to comment
Share on other sites

Στη διαδικασία συμψηφισμού εντάσσονται δαπάνες για αγορά υλικών/εξοπλισμού καθώς και για πρόσθετες εργασίες για την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, όπως εργασίες αποξήλωσης/αποκομιδής, τοποθέτησης/εγκατάστασης, αποκατάστασης, τοποθέτησης ικριωμάτων, κλπ, και για την αποζημίωση για τους απαιτούμενους ελέγχους δόμησης. Στις ανωτέρω δαπάνες συμψηφισμού δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Ο υπολογισμός των δαπανών συμψηφισμού πραγματοποιείται κατά το τιμολόγιο της οικ: 6772 /Β9β/2011 Απόφασης του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Τιμολόγιο υπολογισμού της δαπάνης των εργασιών επισκευής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές (σεισμό, πυρκαγιά, πλημμύρα, κατολίσθηση) και της αντίστοιχης Στεγαστικής Συνδρομής» (ΦΕΚ 3201 Β΄).

 

 

για αμοιβή μηχανικού τίποτα?

Link to comment
Share on other sites

Αν κάνεις αλλαγή κουφωμάτων, εξωτερική μόνωση και σύστημα θέρμανσης δεν απαιτείται οικοδομική άδεια? Και μάλιστα με ΚΕΝΑΚ? Αυτή δεν μπαίνει στον συμψηφισμό? Έχει ακόμα αρκετά κενά η απόφαση αλλά είναι θετική για όσους έχουν χρήματα. Απλά άργησε γύρω στα 15 χρόνια να βγει...

Link to comment
Share on other sites

Οχι δεν απαιτειται ΟΑ για αυτα που λες.

Σου αρκει η Εγγραφη Ενημερωση ή ΕΕΜΚ.

 

Σιγουρα μελετη με ΚΕΝΑΚ δε θελει. Αν ηθελε θα επρεπε να το βγαλλεις Β!!!!!

Γι'αυτο αλλωστε απαιτειται και το δευτερο ΠΕΑ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.