Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;


ΙΑΣΟΝΑΣ

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;  

485 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;

    • ΝΑΙ
      215
    • ΟΧΙ
      270


Recommended Posts

Δεν μπερδεύομαι καθόλου. Σπίρτζηδες, Φωτόπουλοι, Τσουκαλάδες, συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου και άλλοι πρασινοφρουροί κυβερνάνε πλάι στο Τσίπρα. Και συγκυβερνάει ο ψεκασμένος. Ο πιο λαϊκιστής που είχε ποτέ η ΝΔ...

Edited by stayros
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Ο αρχικομισαριος εγγυήθηκε τις καταθέσεις μετά το ΟΧΙ- ουτε με απάτσι δεν θα γλιτώσει .... από τα κοτσονάτα παπούδια.

Link to comment
Share on other sites

Για να μην κάνω copy-paste όλο το κείμενο, μία λίστα των σκανδάλων Πασοκ - Νδ των τελευταίων ετών. Έτσι, για να μην έχετε αμφιβολία για το ποιοί μας κυβερνούσαν και ποιοί θα μας κυβερνούν μέσω κάποιας λεγόμενης κυβέρνησης σωτηρίας αν υποχρεωθεί σε παραίτηση ο Τσίπρας.

 

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=405874&cid=122

Link to comment
Share on other sites

Βρε Νικ βγαινει ο πρωθυπουργος και λεει "εγγυώμαι προσωπικα τις καταθεσεις, τους μισθους και τις συνταξεις"??

Πως θα το κανει αυτο?

Θα πληρωσει απο την τσεπη του?

 

Αν δεν εχει συμφωνια μεσα στη βδομαδα, απο Δευτερα εχει "κουρεμα"...

Σ'αρεσει, δε σ'αρεσει..

Link to comment
Share on other sites

Δεν περίμενα να είναι τόσο λίγος ο Τσίπρας. Φαίνεται ότι τον έβαλαν επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς επειδή ήταν αδύνατο να ελγέξει το βαθύ παρακράτως των συνιστωσών. Ένα ανδρείκελο ήταν και τίποτε παραπέρα. Κρίμα.

Link to comment
Share on other sites

Τρίβουν τα χεράκια τους όσοι τα κάνανε θάλασσα από πάντα, υπέγραψαν μια χαρά το αγγλικό δίκαιο, μετά πετάξαν την καυτή πατάτα σε άλλους, τώρα πάνε να τους χρεώσουν όσα έστησαν για εμάς χωρίς εμάς (ή με πολύ βία, ξύλο, τρομοκρατία τόσο καιρο, κλεψια και ρεμούλα, αλλά οι υμέτεροι μια χαρά τα πήγαν...) Αυτό και αν είναι δειλία. αυτό και αν είναι θράσος. Μισάνθρωποι, πείτε ΝΑΙ να σας δω που θα τρέχετε να κρυφτείτε μετά που δεν θα έχετε πια δικαιολογίες. Πείτε Ναι, έτσι για να δείτε τι σας επιφυλάσσουν οι φίλοι δανειστές... πείτε ναι σε όλα. Τώρα αρχίζει να με πιάνει ένα κάτι να δω τι θα πάθουμε με το ΝΑΙ σας...Έτσι, γιατί κάποτε έρχεται ο λογαριασμός για όσα επιτρέψατε και επιτρέπετε να γινονται. Πείνα, δυστυχία και μώκο. πτσα και ξύλο... Α, και πληρώστε συμβούλους και παρασυμβούλους, πληρώστε μετά ειδικούς να σας λένε αν κρατάτε καλά το δίσκο του σερβιτόρου, και πολύ σας είναι. Πείτε ΝΑΙ, είμαι ανάξιος να φέρω τον εαυτό μου μέσα σε μια πιο δίκαιη κοινωνία. Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ, και τα κομμάτια από το ρημαδιό που τόσο συστηματικά φτιάχνετε, θα τα μαζέψουμε, αργά ή γρήγορα.

Ναι θα πούμε και μάλιστα βροντερό. Δεν κατάλαβα τσαμπουκά θα μας πουλήσεις τι θα πούμε; Πες εσυ όχι και περίμενε το απόλυτο τρολαρισμα όχι μονο να σου διαγράψουν το χρέος αλλα να γυρίσει η Ευρώπη στη δραχμή.. Εχεις φάει το παραμύθι της επανάστασης για τα καλα. Πάλι καλα που οι περισσότεροι δεν το συμμερίζονται

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Πιθανόν θα βόλευε πολύ να έκανε κωλοτούμπα η κυβέρνηση για να φωνάζει ο όχλος ότι τον πουλήσανε και να έχει τη συνείδησή του καθαρή. Τώρα δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει καμια δικαιολογία. Το βροντερό ΝΑΙ σημαίνει και επιστροφή στην προηγούμενη τάξη πραγμάτων. Να υποθέσω ότι δεν θα διαμαρτυρηθεί κανένας από τα μέτρα Σαμαρά από Δευτέρα ή θα σας φταίει ο Τσίπρας που διέλυσε τη χώρα σε 5 μήνες?

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς, απ' ότι λένε οι ειδικοί και τα λίγα που καταλαβαίνω, το κούρεμα ή/και υφαρπαγή είναι αναπόφευκτο.

Αυτό που συζητιέται είναι αν θα κουρευτούν 20%, 80% ή και 100%.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.