Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

συνάδελφε μίλησες με συμβολαιογράφο?αν μπορείς να κάνεις πχ αναλυτική περιγραφη των τμ και του τι γίνεται, αν το δέχεται?

• Απαντήσεις 1,8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ακόμα συμβολαιογράφο...  Η ιδιοκτησία είναι προς πώληση αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αγοραστής ο οποίος συνήθως θέλει το συμβολαιογράφο του...

Δημοσιεύτηκε

Μπορείς να πάρεις τηλ κάποιον συμβολαιογράφο δικό σου ή που έχετε συνεργαστεί παλιότερα σε άλλο συμβόλαιο να τον ρωτήσεις την άποψη του. 

• Thanks 1
Δημοσιεύτηκε (edited)
15 minutes ago, jbosdas said:

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ακόμα συμβολαιογράφο...  Η ιδιοκτησία είναι προς πώληση αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αγοραστής ο οποίος συνήθως θέλει το συμβολαιογράφο του...

δεν πάω καλά σήμερα παραλίγο να σου κάνω report αντί για quote :D

δες το με κάποιον δικό σου αν είναι δυνατόν *

βασική ερώτηση, ο η/υ είναι κοινόχρηστος?

* ΥΓ ή με κάποιον του ιδιοκτήτη ακόμα καλύτερα...

Edited by zazeng
  • Thanks 1
Δημοσιεύτηκε
9 λεπτά πριν, zazeng said:

βασική ερώτηση, ο η/υ είναι κοινόχρηστος?

Όχι βέβαια. Ειχε 1μ εξώστη, υποχώρησε και 1,5 και έφτιαξε έναν ωραιότατο μπαλκονάκι... (η/χ + εξ)

• Like 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

ε νομίζω, το απλό έιναι να το ξανακλείσει :D

έστω μια τζαμαρία, να γλυτώσεις κ εσύ τα ψυχοφάρμακα...

Edited by zazeng
Δημοσιεύτηκε

μα δεν είπε ότι ταυτίζονται τα περιγραμματα? εγώ καταλαβα ότι ανεκαθεν ήταν ετσι η οριζόντια, αλλά για κάποιο λόγο συμπεριλήφθηκαν και τα τμ του χώρου αυτού ως δομημένα, ως μη όφειλαν. σωστά ή λαθος κατάλαβα? όφειλε αυτός ο χώρος να είναι κλειστός βάσει αδείας??

• Like 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Ναι σωστά, Γιάννη μου έχουν μείνει μερικά από πέρσι....

Επειδή από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι είναι προ 83, οπότε στο συμβόλαιο θα μπει μια κάτοψη κ τέλος, μήπως όντως γίνεται να κλειστεί με μια λοιπή, στην ταυτότητα να μπουν τα 120τμ από την άδεια και 0 από την τακτοποίηση κ περάσει έτσι.

Edited by zazeng
Δημοσιεύτηκε
  • Στην κάτοψη της άδειας εμφανίζεται μόνο εξώστης. Χωρίς "Η/Χ". Εμβαδόν 120τμ. 
  • Η κάτοψη της σύστασης εμφανίζεται εξώστης και "Η/Χ".  Εμβαδόν 120τμ. 
  • Η κάτοψη αποτύπωσης ταυτίζεται με την κάτοψη της σύστασης. Εμβαδόν 110τμ.

Οπότε μιλάμε για απομείωση εμβαδού ΟΙ.  Ρύθμιση ως ΚΑΤ1 για προ75, απλό.

Περαιτέρω όμως;

Μονομερής τροποποίηση, ναι μεν προβλέπεται από το αρθ98 αλλά μόνο σε περιπτώσεις απομείωσης προς όφελος των κοινοχρήστων... 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.