Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποχωρεί το Κατάρ από την Ελλάδα


dimitris GM

Recommended Posts

Δε νομίζω ότι ιδρώνει το αυτί τους. 

 

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο που μια αριστερή παρέα θυμήθηκε τη νομιμότητα (ξαφνικά στα γεράματα...).

 

Το πρόβλημα είναι ότι βλέπεις (υποτίθεται) μορφωμένους ανθρώπους να παπαγαλίζουν συνθήματα συμβούλων του Μαξίμου. Συμβούλων που είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν η νοημοσύνη τους ξεπερνάει αυτή ενός απόφοιτου Δημοτικού.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 108
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ειδικά για το θέμα Ζάκυνθος-Κατάρ κακώς ρίχνετε στην κυβέρνηση το ανάθεμα.

Με βάση τα δημοσιεύματα και της τότε εποχής και τώρα , το πιθανότερο είναι ότι οι Καταριανοί εξαπατήθηκαν το 2014 από σειρά ΙΔΙΩΤΩΝ ελλήνων  ίσως και με κάποιες φλου υποσχέσεις της τότε κυβέρνησης.

Αν  πας , σαν απλός πολίτης  να αγοράσεις ένα κτήμα και ο δικηγόρος σου πει ότι ο πωλητής ..βασικά δεν έχει τίτλο της προκοπής , θα το παρεις ?

 

Η ας πούμε , είναι δυνατόν σαν μηχανικός να κάνεις ( και να πληρώνεσαι ) σε πελάτη μελέτη για σπίτι σε έκταση που ξέρεις ότι είναι δασική/αναδασωτέα/natura λέγοντάς του ότι είναι θέμα χρόνου η έκδοση της άδειας ??

 

Μάλλον ο εμίρης θα πρέπει να κυνηγήσει τους εδώ συμβούλους του , διαφόρων επιστημονικών πεδίων μάλιστα...

ΥΓ. Μην ξεχνάτε ότι οι Καταριανοί στην Ζάκυνθο αγόρασαν ιδιωτική (υποτίθεται) έκταση όχι κρατική.

Edited by avgoust
Link to comment
Share on other sites

Η περίπτωση της Οξειάς όμως συνάδελφοι είναι πολύ πιο σοβαρή.

Το 2012 επι της κυβέρνησης των ικανών δηλαδή , ο Εμίρης κάνει προσύμφωνο αγοράς της Οξειάς  η οποία είναι  ιδιωτική και ιδιοκτησιακά πεντακάθαρη μεν Natura δε και παρά το γεγονός ότι όλοι έλεγαν  για τους περιορισμούς  που υπηρχαν.

Τον Μάρτιο του 2013 , ο υφυπουργός των ικανών κ. Μηταράκης δηλώνει  «προχωράμε κανονικά στην ολοκλήρωση της αδειοδότησης για τη μεταβίβαση της νήσου στον επενδυτή που θέλει να αγοράσει το νησί». Το 2013 ο εμίρης αγόρασε το νησί.

Προσέξτε ότι στην Οξειά δεν τίθεται θέμα ιδιοκτησιακό όπως στην Ζάκυνθο αλλά μόνο θέμα αδειοδοτήσεων.

Μέχρι την αποχώρηση της κυβέρνησης των ικανών 2 χρόνια μετά την αγορά και την δήλωση Μηταράκη  (3 από το προσύμφωνο) ο εμίρης ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΑΔΕΙΑ !!!!! από τους ικανούς.

Μετά ήρθαν οι ανίκανοι...

Edited by avgoust
Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι μπορούμε να βρούμε μία πολιτισμένη χώρα που μπορεί κάποιος μεγαλοεπενδυτής να πέσει τόσο εύκολα θύμα απάτης; Μπορεί κάποιος να πάει στην Αγγλία και να αγοράσει μία τόσο μεγάλη έκταση χωρίς να ξέρει ακριβώς τι αγοράζει;

Link to comment
Share on other sites

Γι αυτό λέω ότι πρέπει  να κυνηγήσει τους εδώ συνεργάτες του.  Είναι ήδη στα δικαστήρια για την μια υπόθεση με μεγάλο γραφείο του κλάδου μας ..

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι πρέπει να κυνηγήσει τους συνεργάτες τους αλλά απατεώνες υπάρχουν παντού. Δημόσιος τομέας που να ευνοεί τους απατεώνες δεν υπάρχει όμως στο πολιτισμένο κόσμο. Δεν μιλάμε για μία υπόθεση που κορόιδεψαν μία γιαγιά και της πήραν την σύνταξη. Ήρθε το Κατάρ να κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα και το κράτος μας τους έκανε να χάσουν μπόλικα εκατομμύρια. Αντί να το κράτος να δημιουργεί κίνητρα για επενδύσεις δημιουργεί αντικίνητρα. Φεύγουν πολυεθνικές που είναι χρόνια στην Ελλάδα, φεύγουν επενδυτές, στο τέλος θα μείνουμε μόνοι με τους απατεώνες...

 

ΥΓ Κομματικοποιείς την κουβέντα. Κανείς δεν είπε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε με τον ΣΥΡΙΖΑ, απλά με τους ανίκανους (όπως αυθαίρετα τους όρισες) η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Edited by stayros
Link to comment
Share on other sites

χωριο  που  φαινεται  κολαουζο  δεν  θελει

δηλαδή  τα  ιδια  τα  στελεχη της  κυβερνησης  φωναζουν  ότι  δεν  γουσταρουν  οτιδήποτε  ιδιωτικο

εμεις  οι  πολιτες  δεν  εχουμε  να  πουμε  κατι .

όχι  ότι  οι  προηγούμενοι  ηταν  και  πολύ  καλυτεροι 

αλλα  εδώ  βγαζουν  ματια   , το  φωναζουν  δεν  σας  θελουμε 

πηγαίνετε  αλλου , go home

γιαυτο  κιολας  αυξησαν  και  άλλο  την  φορολογια , από  την ηδη  αυξημενη

εχει  αντιρρηση  καποιος  γιαυτο ;;;

όταν δεν  πιστευεις  στην  ιδιωτικη  πρωτοβουλια  με  κανονες μην  υποκρινεσαι

με  τοσο  μεγαλη  φορολογια  θελετε  επενδύσεις  ;;;;;

και  εφόσον    δεν  πιστευετε  ότι  οι  επενδύσεις θα  είναι  για  το  καλο  των πολιτων   γιατι  υποκρινεστε ;;;

να  φυγουν  να  πανε  σε  γειτονικες χωρες  να  τρεχετε  στα  βαλκανια  με  μισθους  πεινας .

.

Edited by loser
Link to comment
Share on other sites

...το πιθανότερο είναι ότι οι Καταριανοί εξαπατήθηκαν το 2014 από σειρά ΙΔΙΩΤΩΝ ελλήνων  ίσως και με κάποιες φλου υποσχέσεις της τότε κυβέρνησης...

φαίνεται ότι έχεις καλύτερη εικόνα για το τι παίχτηκε την τελευταία 5ετία με τους Καταριανούς, το ΙΔΙΩΤΩΝ παραπάνω είναι τα καλά νέα στην υπόθεση.

Link to comment
Share on other sites

Οι του δημοσίου , είναι ίδιοι ανεξαρτήτως κυβερνήσεων και πρέπει να παίρνουν πάντα το κατι τις τους για να κινούνται τα γρανάζια....

Link to comment
Share on other sites

Αμ μπράβο.

 

Και ο Εμίρης φεύγει γιατί τον "διώχνουν" οι ντόπιοι παράγοντες και συμφέροντα. Όλα τα άλλα για φόρους, ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλει επενδύσεις κτλ είναι μπούρδες να χαμε να λέγαμε.

 

Επίδης παίζει κυρίως αυτό που λέει ο Αβγκουστ. Μάλλον πήγε να κάνει πράγματα που δεν γίνονται. Συγνώμη αλλά μπαλκάνια είμαστε αλλά κάποια στοιχειώδη δασαρχεία π.χ. έχουμε. Το τι είναι δασικό με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και το τι κτίζεται ψιλοφαίνεται. Άλλο να δόθηκαν υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν (γιατί άραγε).

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.