Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
19 ώρες πριν, domerg87 said:

Καλησπέρα σας!

Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να μεταβιβαστεί μία δήλωση από εμένα σε κάποιον άλλο μηχανικό;
Τι πρέπει να έχω εγώ και ποια διαδικασία πρέπει να κινήσω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

και εμενα θα με ενδιεφερε αν εχετε καποια πληροφορια

Δημοσιεύτηκε
7 ώρες πριν, akis73 said:

Παιδιά καλησπέρα, 2 ερωτήσεις για τις πληρωμές:

1) Παράβολο φαίνεται πληρωμένο κανονικά πριν τις 31/10, αλλά η δήλωση θα πάει σε υπαγωγή μέτα τις 31/10. Χάνεται η έκπτωση του +20%;

2) Παράβολο έχε πληρωθεί πριν τις 31/10 αλλά η πληρωμή θα εκκαθαρίσει μετά τις 31/10. Χάνεται το +20%;

Σας ευχαριστώ.

1. όχι

2. τι εννοείς θα εκκαθαρίσει, πότε θα φανει στο σύστημα? Κανονικά όχι, δε χάνεται η έκπτωση. Έχω και εγώ το ίδιο ερώτημα για πληρωμή μέσω πιστωτικής, αλλά λογικά δε θα υπάρξει πρόβλημα.

7 ώρες πριν, Georgia S said:

και εμενα θα με ενδιεφερε αν εχετε καποια πληροφορια

παιδιά δείτε το Εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικών αιτημάτων

στο τέλος

• Like 2
Δημοσιεύτηκε

Εννοώ έστω ότι πληρώνει στις 31/10, η πληρωμή δεν θα εκκαθαρίσει την ίδια μέρα αλλά πχ. στις 1/11, χάνεται το +20%...;

Και εγώ δεν νομίζω...

Δημοσιεύτηκε

Ως υπαγωγή λαμβάνεται η ημέρα πληρωμής του παραβόλου-ανταποδοτικού. Ασχετα απο το πότε

θα γίνει η υπαγωγή της δήλωσης "χειροκίνητα" στο σύστημα.

Αυτο εχω δεί απ όσες δηλώσεις εχω κάνει!

Δημοσιεύτηκε (edited)

Μπορεί να φανεί ανόητη η ερώτηση αλλά ειμαι νέα στο τομέα. Για δήλωση που υποβλήθηκε στις 29/3/2018 στον Ν.4495/2017 και πληρώθηκε όλο το πρόστιμο στις 16/4/2018,  μέχρι πότε πρέπει να υποβληθούν όλα τα δικαιολογητικά και να ολοκληρωθει η διαδικασία; 

Edited by Georgia S
Δημοσιεύτηκε

σε 6 μήνες από την ημέρα πληρωμής του παραβόλου (που θεωρείται και ως ημερ ένταξης)

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Georgia S said:

Μπορεί να φανεί ανόητη η ερώτηση αλλά ειμαι νέα στο τομέα. Για δήλωση που υποβλήθηκε στις 29/3/2018 στον Ν.4495/2017 και πληρώθηκε όλο το πρόστιμο στις 16/4/2018,  μέχρι πότε πρέπει να υποβληθούν όλα τα δικαιολογητικά και να ολοκληρωθει η διαδικασία; 

Δες και εδώ:https://www.michanikos.gr/forums/topic/51186-n-449517-πληροφοριακό-σύστημα-δηλώσεων-του-ν-449517/?do=findComment&comment=993755

Θα έλεγα για περιπτώσεις που το πρόστιμο είναι πληρωμένο,ότι ολοκληρώνεται όλη η διαδικασία όταν θα υποβληθούν όλα τα δικαιολογητικά.

Δημοσιεύτηκε (edited)
1 ώρα πριν, ΚΑΝΑ said:

σε 6 μήνες από την ημέρα πληρωμής του παραβόλου (που θεωρείται και ως ημερ ένταξης)

Ο μηχανικός που συνεργάζομαι μου λέει ότι εχει δοθεί παραταση χρόνου. Η ημερομηνία πληρωμής είναι 29/3/2018 και δεν έχει υποβάλει σχέδια κλπ.  τι γίνεται σε περίπτωση που δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία μέσα στο 6μηνο; Που να απευθυνθώ για επίσημη απάντηση;  

Edited by Georgia S
Δημοσιεύτηκε

Tυπικά ισχύει το εξάμηνο. Πρακτικά χ@σ@ μέσα....

80% τον δηλώσεων κλείνουν μετά το εξάμηνο.

Δε νομίζω οτι υπάρχει θέμα αρκεί να κλείσει η δήλωση με την υποβολή των δικαιολογητικών.

Οσο μένει τόσο θα πηγαίνει πίσω. Εδω υπαρχουν δηλώσεις ανοικτές απο το 2012....

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.