karliotis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2010 dix e6 έχεις απόλυτο δίκιο. Τώρα για άδεια περίφραξης που ρώτησα έχει 3000€. Ε δεν είναι λίγο κρίμα για 18m φράχτη; Παρεπειπτόντως, στην άδεια προσθήκης του 1983 δεν μπορώ να προσθέσω την περίφραξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trellovoskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Συνάδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η ελάχιστη απόσταση από τον άξονα δημοτικού δρόμου (ή από το όριο οικοπέδου) που μπορεί να τοποθετηθεί μια περίφραξη από ξερολιθιά σε εντός οικισμού οικόπεδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
as Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο ήθελα να ρωτήσω, επειδή έχω μία άδεια σε εξέλιξη, αν είναι καλύτερο να δείξω από τώρα στο τοπογραφικό μου την περιτοίχιση που πιθανόν να κάνει ο ιδιοκτήτης έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσει στο μέλλον προβλήματα και χρειαστεί να μπει σε νέα έξοδα. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2010 Ναι, αυτό είναι το σωστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
as Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos1600 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν με την άδεια μικρήσ κλίμακασ έχω το δικαίωμα τουσ πασσάλους να τουσ ενώσω μεταξύ τουσ με αλυσίδα και να γίνει μια πρόχειρη περίφραξη.το οικόπεδο βρίσκεται εντόσ σχεδίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dix e6 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 έχω την εντύπωση πως οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2010 Σε λίγο θα ζητάμε άδεια και για να κλασ..με!!! Βαλε φίλε μου αλυσιδα ή σύρμα στο οικοπεδο σου (...σου σου σου...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosT Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Παιδιά έχω ένα οικόπεδο εντός σχεδίου πόλεως , τελικής επιφάνειας 1270 μ2. Έχει κανείς την καλοσύνη να μου πει πόσο κοστίζει η Ο.Α. για περιτοίχηση με τοιχείο οπλισμένου σκυροδέματος (συμπεριλαμβανομένων Τοπογραφκού και φορολογικών)???...γιατι το πρόγραμμα αμοιβών μου έχει πάθει black out... Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 Νομιζω βγαινει καπου 2200-2500€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα