killertomato Δημοσιεύτηκε November 2, 2023 at 05:58 μμ Δημοσιεύτηκε November 2, 2023 at 05:58 μμ Καλησπέρα μια επιβεβαίωση, όταν βγαίνει άδεια σε οικόπεδο με αντιπαροχή και υπάρχει εργολαβικό στο πεδίο "κύριος του έργου" αν θυμάμαι μπαίνει ο κατασκευαστής ως νόμιμος εκπρόσωπος. Χρειάζεται να αναγραφούν και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη; επίσης στις έγγραφα κυριότητας πιο κάτω εκτός από τους τίτλους ιδιοκτησίας και ΑΚΦ-ΑΚΔ υπάρχει κατηγορία να μπεί και το εργολαβικό; Το εργολαβικό το ανέβασα στα αρχεια ως τίτλο ιδιοκτησίας γιατί δεν βρίσκω άλλη κατηγορία 1
Gousgounis Δημοσιεύτηκε November 3, 2023 at 07:16 πμ Δημοσιεύτηκε November 3, 2023 at 07:16 πμ Το εργολαβικό είναι προσύμφωνο, οπότε δε μεταγράφεται. Μπορείς να το ανεβάσεις είτε ως τίτλο είτε ως Ιδιωτικό συμφωνητικό. Κύριοι του έργου μπαίνουν οι οικοπεδούχοι με τα ποσοστά τους και νόμιμος εκπρόσωπος ο εργολάβος (100%). Επειδη στο εργολαβικό αναφέρονται οι τίτλοι των οικοπεδούχων, κάποιες ΥΔΟΜ δέχονται να ανεβάσεις μόνο αυτό. Με το κτηματολογικό φύλλο ή τα πιστοποιητικά ιδιοκτησίας επιβεβαιώνονται οι τίτλοι τους. 3 1
fani p_11 Δημοσιεύτηκε November 6, 2023 at 12:31 μμ Δημοσιεύτηκε November 6, 2023 at 12:31 μμ Θα ήθελα την γνώμη σας για μια β΄αναθεώρηση Ο.Α. για αλλαγή επιβλέποντα ΗΜ και διόρθωση πρόδηλου σφάλματος της προηγούμενης αναθεώρησης. Για την ακρίβεια, διαπίστωσα ότι έχω γράψει λάθος ένα ψηφίο στο Α/Α πράξης της Ο.Α. που αναθεώρησα. Το λάθος αυτό υπάρχει στα πινακάκια, στην τεχνική έκθεση και στον τίτλο της αναθεώρησης (ας όψεται το copy-paste). Το σύστημα με οδηγεί στο να επιλέξω "Αναθεώρηση ΟΑ χωρίς μεταβολή δόμησης, κάλυψης, όγκου (ν. 4759/2020)". Αυτό ισχύει; Γιατί πρόδηλο σφάλμα αναφέρεται μόνο στην προέγκριση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιες απαντήσεις.
Λυκούργoς Δημοσιεύτηκε November 12, 2023 at 03:12 μμ Δημοσιεύτηκε November 12, 2023 at 03:12 μμ On 6/11/2023 at 2:31 ΜΜ, fani p_11 said: Το σύστημα με οδηγεί στο να επιλέξω "Αναθεώρηση ΟΑ χωρίς μεταβολή δόμησης, κάλυψης, όγκου (ν. 4759/2020)". Αυτό ισχύει; Ναι, αυτό θα επιλέξεις.
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε November 30, 2023 at 08:30 πμ Δημοσιεύτηκε November 30, 2023 at 08:30 πμ Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος αν με βεβαίωση όρων δόμησης που έχει εκδοθεί στο όνομα κάποιου ιδιοκτήτη, μπορεί να εκδοθεί Ο.Α. στο όνομα άλλου ιδιοκτήτη, σε συνέχεια της εκδοθείσας βαβαίωσης? 1
venezia Δημοσιεύτηκε November 30, 2023 at 09:38 πμ Δημοσιεύτηκε November 30, 2023 at 09:38 πμ Μάλλον όχι , γιατί για την έκδοση της άδειας σε συνέχεια προηγούμενης πράξης , θα προκύπτει το όνομα του αρχικού ιδιοκτήτη.
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε November 30, 2023 at 09:42 πμ Δημοσιεύτηκε November 30, 2023 at 09:42 πμ 2 λεπτά πριν, venezia said: Μάλλον όχι , γιατί για την έκδοση της άδειας σε συνέχεια προηγούμενης πράξης , θα προκύπτει το όνομα του αρχικού ιδιοκτήτη. Το θέμα είναι αν κατά την επεξεργασία στην πλατφόρμα μπορεί να αλλάξει ο κύριος του έργου. Μου φαίνεται περίεργο να μην μπορεί αφού η βεβαίωση κανονικά ανήκει στο οικόπεδο, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ...
killertomato Δημοσιεύτηκε November 30, 2023 at 10:33 πμ Δημοσιεύτηκε November 30, 2023 at 10:33 πμ όλα τα στοιχεία ιδιοκτήτη αλλάζουν πάντως. Θεωρώ οτι δύναται να βγεί σε άλλο όνομα αφού η βέβαιωση θεωρητικά συνοδεύει το ακίνητο και όχι τους ιδιοκτήτες και αρκεί να μπει το ΑΚΦ και το συμβόλαιο όπου θα φαίνεται ο νέος ιδιοκτήτης. Η ΥΔΟΜ τι λέει;
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε November 30, 2023 at 01:23 μμ Δημοσιεύτηκε November 30, 2023 at 01:23 μμ @killertomato ότι λογικά γίνεται, να κάνω δοκιμή...
ΙΤRGN Δημοσιεύτηκε December 4, 2023 at 12:16 μμ Δημοσιεύτηκε December 4, 2023 at 12:16 μμ Εχω εκδώσει άδεια κατηγοριας 3 και εχω έχω σε εκκρεμότητα μεταγενέστερο έλεγχο φορολογικών.Έκανα αίτηση για ελεγκτή δόμησης και μου είπαν απο ΥΔΟΜ οτι σε 2-3 μέρες θα εχω ενημέρωση.Συνάδερφοι μου λένε οτι αν δεν ολοκληρωθεί ο ελεγχος φορολογικών δεν προχωράει η αίτηση του ελεγκτή.Πιστεύετε οτι το τεε θα τη γυρίσει πίσω?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα