Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τηλεφωνική επικοινωνία με ΚΕΚ για το πρόβλημα στην πλατφόρμα elearningclass... ενημερώθηκα πως και οι άλλες πλατφόρμες έχουν το ίδιο θέμα - καθυστέρησης - και οτι αυτό συμβαίνει λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας.... 

• Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε (edited)
17 λεπτά πριν, pirsogiannis said:

προφανώς, αφού έστειλε ο πάροχος mail ενεργοποίησης 😊

και στον Α στέλνει αλλά εσύ  Β δεν μπορείς να δεις την αίτηση που έκανε ο πάροχος για σένα ( εκτός αν του την ζητήσεις)

Edited by spafent
Δημοσιεύτηκε

iclasscloud σερνεται πιά, και κάθε 2 λεπτά σε πετά έξω χωρίς να ξέρεις αν έχει αποθηκεύσει

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα σε όλους,

Συγνώμη αν έχει αναφερθεί αλλά τελικά ισχύει μόνο ο Πρωτεύον ΚΑΔ για την συμμετοχή στο voucher ή και κάποιος δευτερεύοντας? Στο Ε3 μου ο κύριος κωδικός που έχω δεν είναι στην λίστα. Υπάρχει ελπίς?

ευχαριστώ πολύ

Δημοσιεύτηκε
2 λεπτά πριν, spafent said:

και στον Α στέλνει αλλά εσύ  Β δεν μπορείς να δεις την αίτηση που έκανε ο πάροχος για σένα ( εκτός αν του την ζητήσεις)

Με βάση τα screenshots που έχω εδώ δεν μπορούν και οι της διαδικασίας Β να τσεκάρουν την αίτηση τους?

Δημοσιεύτηκε (edited)

ο φορέας διαχείρισης του elearningclass απάντησε μέσα σε λίγα λεπτά οτι είναι ενήμεροι για το πρόβλημα και θα μεριμνήσουν άμεσα - όσοι έχετε πρόβλημα στείλτε και εσείς μήνυμα (στο [email protected]) μπας και πιεστούν παραπάνω...

Edited by body125z
Δημοσιεύτηκε
2 λεπτά πριν, body125z said:

ο φορέας διαχείρισης του elearningclass απάντησε μέσα σε λίγα λεπτά οτι είναι ενήμεροι για το πρόβλημα και θα μεριμνήσουν άμεσα - όσοι έχετε πρόβλημα στείλτε και εσείς μήνυμα μπας και πιεστούν παραπάνω...

σε ποια διεύθυνση έστειλες?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.