Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Ena paidi koitaei t astra said:

Ο προμηθευτής των κουφωμάτων έκοψε ένα τιμολογιο - δελτιο αποστολής. Στο τιμολόγιο αυτό αναφέρει ένα ένα τα κουφώματα που τοποθετηθηκαν με τις διαστάσεις και το U τους. Το πρόβλημα μου είναι ότι κάποια είναι εξωστόθυρα, κάποια παράθυρα και επίσης έχουμε και μερικά με U <2 , ενώ κάποια άλλα είναι με 2<U< 3.2 . Ρώτησα στο helpdesk και μου είπαν ότι θεωρούνται ανεξάρτητες παρεμβάσεις και θα έπρεπε να κοπεί ένα τιμολόγιο ανά παρέμβαση. Ο προμηθευτής μου λέει ότι πάντα έτσι τα κόβει και ποτέ δεν είχε πρόβλημα. 

Έχει τύχει σε κάποιον αυτή η περίπτωση; Είναι συνήθες να κόβουν μόνο ένα παραστατικό για όλες τις κατηγορίες κουφωμάτων; 

Δεν απαιτείται ένα παραστατικό ανά παρέμβαση.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 773
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, γνωρίζουμε τίποτα για το ενδεχόμενο παράτασης; Ακούγεται έντονα ως φήμη, αλλά επίσημα δεν υπάρχει κάτι... Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσιεύτηκε

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μου με το helpdesk τη Δευτέρα, με διαβεβαίωσαν ότι η παράταση αναμένεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας. 🤞

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσιεύτηκε

Φοβερός προγραμματισμός για την παράταση, σήμερα μου είπαν πως μπορεί να δοθεί και εκ των υστέρων...

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε
2 λεπτά πριν, commaz said:

Φοβερός προγραμματισμός για την παράταση, σήμερα μου είπαν πως μπορεί να δοθεί και εκ των υστέρων...

Το άκουσα και από άλλον αυτό και απλά έκλαψα... Η παρωδία στην παραπάνω πρόταση είναι το "μπορεί να δοθεί"... 

Δημοσιεύτηκε

Ας ανακοινώσουν επίσημα πως θα δώσουν παράταση εκ των υστέρων και ας την δώσουν όποτε θέλουν.

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.