Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφή φόρου εισοδήματος


Recommended Posts

όσο μεγαλύτερο το ποσό τόσο μεγαλύτερη η καθυστέρηση

 

Όχι αυτό δεν ισχύει...Θα έλεγα ότι πιο πολύ εξαρτάται από την εφορία στην οποία ανήκει ο καθένας...

Link to comment
Share on other sites

Καθώς επίσης και από στοχαστικές διαφορικές εξισώσεις....:D:D:D

 

πχ. φίλος που κατέθεσε πολύ νωρίς την δήλωση του, ηλεκτρονικά, έχει λάβει το εκκαθαριστικό, αλλά ακόμα περιμένει την επιταγή...

Άλλος φίλος που κατέθεσε , σχετικά νωρίς, την δήλωση του και δεν είχε εκκαθαριστεί μέχρι τον Αύγουστο, περασε μια βολτα απο την ΔΟΥ του και συνειδητοποίησε οτι είχε παραπέσει σε κάποιο ράφι...

Link to comment
Share on other sites

Θα έλεγα ότι πιο πολύ εξαρτάται από την εφορία στην οποία ανήκει ο καθένας...

σωστό.αν η εφορία δουλεύει σωστά σου ο/η υπάλληλος πληκτρολογεί τον κωδικό της δήλωσης σου και σου λέει ακόμα και το πότε θα εισπράξεις την επιταγή (εφόσον έχει τσεκαριστεί από Αθήνα) . εμένα μου ζήτησε και συγνώμη και απολογήθηκε γιατί η εκκάθάριση καθυστέρησε λίγο...η συγκεκριμένη εφορία βέβαια που ανήκω οφείλω να της αποδόσω τα εύσημα ακόμα και για το περιβάλλον εργασίας των υπαλλήλων.καινούριο κτίριο, ωραία τακτοποιημένα όλα και λίγες ουρές. η άλλη εφορία της πόλης μου είναι το αντίθετο.εκεί για να βρείς ένα φάκελο δεν το λές σε υπάλληλο.το λές στα ποντίκια και σου τον φέρνουν αυτά.

Link to comment
Share on other sites

το προβλημα ειναι γενικο...

 

πχ φετος μαζι με τα φεμ απο η/χ δεν ξερω ποσα χαρτια θαχω μαζεψει...

 

μα καλα δεν μπορει η εφορια να εχει αθροιστικα ποσα φεμ και παρακρατησεις εχουν αποδοθει σε καθε αφμ και θελει και αποδεικτικα και να μην μας ταλαιπωρει....στην τελικη σε αυτην τα δωσαμε οχι στο προπατζιδικο της γειτονιας για εξοφληση λογαριασμου....

 

 

λυσεις υπαρχουν απλα θελουν να συντηρουν 1 μυριο Δ.Υ....

 

ολες οι ιδιωτικες επιχειρησεις εφαρμοζουν μεθοδους μειωσεις προσωπικου σε αντιθεση με το κρατος...

Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους με εκκαθάρισαν!!!! GRTOPO εγώ >5000... Ευτυχώς που πέρασα τις προηγούμενες μέρες από την εφορία για να δω τι γίνεται με το εκκαθαριστικό μου. Με έστειλαν στην προϊσταμένη για ένα ζητηματάκι και όλα προχώρησαν κανονικά. Προτείνω όσοι δεν έχουν ακόμα εκκαθαριστικό, να περάσουν μία βόλτα από την εφορία τους. Ξέρει κανείς για ΕΦΟΡΙΑ Παλλήνης εκτιμώμενο χρόνο παραλαβής της επιστροφής σε σχέση με την εκκαθάριση??

Link to comment
Share on other sites

Εκκαθάριση.... ε και ????? Το θέμα είναι ΠΟΤΕ θα έρθει η επιταγή. !!!! Κι εγώ εκκαθαρισμένος είμαι από τα τέλη Αυγούστου... επιταγή όμως ΓΙΟΚ!!

Link to comment
Share on other sites

Επιταγή...Μου είπαν από την εφορία να υπολογίζω τρεις μήνες για να είμαι μέσα... Ίσως να έχουν και τέτοιες οδηγίες στην ΚΕΠΥΟ. Ώρες ώρες σκέφτομαι πόσο ακόμα μπορούμε να προκαταβάλλουμε φόρους σε αυτό το αναξιόπιστο κράτος. Όταν εβγαλα κάτι ημιυπαίθριους, το σκέφτηκα πολυ σοβαρά να μην πληρώσω το ΦΕΜ (στο κάτω κάτω στην πολεοδομία ούτε που τα κοίταζαν τα έντυπα). Θα μου πείτε για 23,25 Ε? Ναι και για 1 ευρώ.... ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δε βάλατε τραπεζικό λογαριασμό να κατατεθούν?

Σίγουρα είναι πιο σύντομο από την επιταγή, πρώτα μου μπήκαν τα λεφτά και μετά ήρθε το χαρτι.

Link to comment
Share on other sites

Εκκαθάριση.... ε και ????? Το θέμα είναι ΠΟΤΕ θα έρθει η επιταγή. !!!!

 

Ακριβώς. Δε λέει πολλά το πότε γίνεται η εκκαθάριση. "Εκκαθαρισμένος" από τις 20 Μαϊου ήμουν και τα λεφτά τα πήρα ...9 Αυγούστου. Υπομονή.

 

Γιατί δε βάλατε τραπεζικό λογαριασμό να κατατεθούν?

 

'Ελα ντε! Απορώ γιατί δεν το κάνουν! Σιγά μην κάθομαι να ασχολούμαι με επιταγές και να τρέχω να τις εισπράττω. Πάντα λογαριασμό δηλώνουμε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.