Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ συμμαχούν στην ενέργεια


    Με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία συνάντηση των ηγετών των τριών χωρών.

     

    Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης υποδέχθηκε στο προεδρικό μέγαρο τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

     

    Οι τρεις ηγέτες υιοθέτησαν τη διακήρυξη της Λευκωσίας. Σε αυτήν τίθενται οι βάσεις για στενότερη συνεργασία των χωρών σε θέματα ενέργειας, διαχείρισης υδάτινων πόρων, τουρισμού, έρευνας και τεχνολογίας.

     

    «Στρατηγική επιλογή που προάγει την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα» χαρακτήρισε την συνάντηση ο Έλληνας πρωθυπουργός.

     

    «Η αξιοποίηση κοιτασμάτων ΦΑ Κύπρου – Ισραήλ και ο ρόλος της Ελλάδας ως γέφυρα τέθηκε ψηλά στους στόχους της Τριμερούς», τόνισε στην τοποθέτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

     

    Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένζαμιν Νετανιάχου αναφέρθηκε στην πρόθεση των τριών χωρών να εξετάσουν τις δυνατότητες δημιουργίας αγωγού που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από το Ισραήλ και την Κύπρο στην Ελλάδα και από εκεί στην Ευρώπη.

     

    Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δημιουργία ενός υποβρύχιου ηλεκτρικού καλωδίου που θα διασυνδέει τα δίκτυα ηλεκτροδότησης των τριών χωρών.

     

    Πηγή: http://www.ypodomes.com/index.php/alles-upodomes/endiaferouses-eidiseis/item/33383-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.