Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Αλλάζουν δρομολόγια οι συρμοί της Cosco λόγω Ειδομένης


    Αλλάζουν δρομολόγια οι συρμοί της Cosco. Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το εμπορευματικό έργο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς δεν εκτελούνται τα προγραμματισμένα δρομολόγια της εταιρείας μέσω της Ειδομένης.

     

    Αιτία η κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής από πρόσφυγες και μετανάστες. Οι συρμοί της Cosco από τη Δευτέρα σύμφωνα με πληροφορίες, εκτελούν το δρομολόγιο μέσω της Βουλγαρίας.

     

    Πηγή: http://www.dealnews.gr/roi/item/170070-%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-Cosco-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82#.VvQW-OKLTDc





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments



    Χάνεται μάλλον το κεφάλι τους αν  απελαθούν πολλοί  απ΄αυτούς πίσω στην "πατρίδα" που άφησαν κυνηγημένοι από τους Ρώσους και τον Άσαντ. Ξυρισμένοι πλέον από τα γένια του "προφήτη" και με "casual look" έρχονται ως πρόσφυγες και επιβάλλουν και απεργία πείνας σε πραγματικές οικογένειες προσφύγων με μόνη ελπίδα διαφυγής το άνοιγμα των συνόρων. 

    "stop deportation" και ......το πάρτυ αρχίζει τώρα...........

     

    Η εικόνα από την Λέσβο. Κατά την σύλληψη του ο "διαμαρτυρόμενος"  επιτέθηκε με το spray και παρ΄ολίγο να τυφλώσει τον αστυνομικό!

    post-27255-0-34968100-1458998275_thumb.jpg

    Edited by Anton_civeng
    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites

    ΒAS πράγματι, αυτοί οι "κυβερνώντες" έχουν ένα πρωτοποριακό ρεκόρ στο να έρχονται πάντα πίσω από τα γεγονότα.  Αυτό το "φρέσκο" με το οποίο αυτοδιαφημίστηκαν ότι φέρνουν αποκαλύπτεται τουλάχιστον ως "άγουρο" προς κατανάλωση.... Όσο δε για το πόσο φρέσκο θα μπορούσε να ήταν ένα κυβερνητικό κόμμα με Βούτση, Δρίτσα, Βίτσα, Τσιρώνη, Κυρίτση, Τασία, Φλαμπουράρη, Κατρούγκαλο, Ξυδάκη, Μπαλτά, Δραγασάκη, κλπ,κλπ δηλ. εθνοσωτήρων με μέση ηλικία τα 60+ μάλλον ανάγει σε τέως φρέσκο σε διαδικασία απόψυξης.......  Όπως ακριβώς  είπε γι αυτούς  ο Τατσόπουλος τις προάλλες , --τι περιμένατε,  αυτοί οι άνθρωποι έχουν να σκεφτούν από το 1975, κανείς ποτέ δεν χρειάστηκε να τους ρωτήσει κάτι, κανείς δεν ήξερε αν και που υπήρχαν και για τίποτε δεν χρειάστηκε να πάρουν έστω και μία απόφαση!......--  Κάποιες κυρούλες μόνο γοητευμένες από το "γελαστό παιδί με το άσπρο πουκάμισο" έχουν να  λένε   "ε! άστε τους, πρώτη φορά είναι κυβέρνηση ......"

     

    Υ.Γ  Δεν θα ήθελα να πυροδοτήσω πολιτικές κόντρες στο forum, γι αυτό σκόπιμα  αναφέρομαι μόνο στην διαχειριστική ανικανότητα τους άσχετα από πολιτικές και ιδεολογικές "πλατφόρμες"......

    • Upvote 3
    Link to comment
    Share on other sites

    Έλεος με την δήλωση του Μάρδα!! Αναφέρθηκε σε έναν νόμο που ήδη ισχύει από το 2014 για όλους όσους δεν έχουν βίζα άρα και τους πρόσφυγες και το έχετε κάνει όλοι μέγα θέμα. 

     

    Δεν υπάρχουν ειδήσεις και βρήκαμε κάτι να ασχολούμαστε.

    Link to comment
    Share on other sites

    Ο νομος αφορα συγκεκριμενες επενδυσεις.

    Δεν κανεις τετοιες δηλωσεις για ανθρωπους  που μενουν σε σκηνες και ειδικα αυτη τη στιγμη.

    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites

    παίδες σορρυ  προσφυγες πρόσφυγες  αλλά  είπαμε...

     

    αν κάναμε κατάληψη εμείς οι μηχανικοί  θαχαν έρθει τα ΜΑΤ στο πρώτο 10λεπτο...

     

     

    μπαγλάρωμα και γρήγορα φυλάκιση για παράνομες πράξεις και απέλαση....

    ταυτοποίηση και άντε γεια...

     

     

    οι πρόσφυγες έχουν δικαιώματα αλλά έχουν και υποχρεώσεις να τηρούν τους νόμους της χώρας που βρίσκονται

    • Upvote 3
    Link to comment
    Share on other sites




    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.