Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Ενέδρα ΔΕΗ στους 20.000 κακοπληρωτές αλλά και "καλοστεκούμενους" πελάτες...


    Βίλα στην Πεντέλη με δύο πισίνες χρωστά στη ΔΕΗ 13.000 ευρώ, ενώ πολυτελές εστιατόριο στο Σύνταγμα έκλεβε ρεύμα από κολόνα και "φέσωσε" την εταιρεία με 150.000 ευρώ, αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα "Εθνος":

     

    Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα με τίτλο "Κλοπές ρεύματος και "φέσια" στη ΔΕΗ από έχοντες", στο στόχαστρο της επιχείρησης μπαίνουν 20.000 πελάτες, οι οποίοι δεν πληρώνουν το ηλεκτρικό ρεύμα, παρά το γεγονός ότι είναι ευκατάστατοι. Έχουν με άλλα λόγια αφήσει "φέσι" ύψους 200.000 ευρώ και η εταιρεία τούς αναζητά για να εισπράξει τα ποσά. Κατ επέκταση, το πρόβλημα της ΔΕΗ δεν μόνο οι συγκεκριμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά και τα ανείσπρακτα χρέη των 20.000 αυτών πελατών.

     

    Ο μέσος όρος της οφειλής τους ανέρχεται γύρω στις 10.000 ευρώ και για αυτό το λόγο η ΔΕΗ προχωρά -ύστερα από διαγωνισμό- στην επιλογή 5 έως 10 δικηγορικών γραφείων για να τους κυνηγήσουν δικαστικά.

     

    Πηγή: http://www.buildnet.gr/default.asp?pid=235&la=1&catid=213&artid=13320





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Συμφωνώ με deathlok, το πιο θλιβερό όμως είναι ότι πολύ συχνά ο "ηλεκτρολόγος" που φτιάχνει το ρολόι είναι ο ίδιος υπάλληλος είτε της ΔΕΗ είτε του εργολάβου. Σε συγκεκριμένη περιοχή που γνωρίζω υπήρχε και ταρίφα γι' αυτή τη δουλειά. Υπήρχαν βέβαια και ελ. επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι που είχαν επίσης επιδοθεί στο άθλημα.

    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites

    Καλά εδώ δεν μιλάμε μόνο για μεγάλες ληξιπρόθεσμες οφειλές αλλά κλοπή ρεύματος! Επιβάλλεται η σύλληψη αυτών των ανθρώπων! Εμείς πάντως για να φτάναμε να χρωστάμε 13000 που τον χειμώνα κάνω και χρήση ενεργοβόρων συσκευών που χρησιμοποιούν ρεύμα για την θέρμανση, θα έπρεπε να μην πληρώναμε τίποτα για 13 χρόνια την ΔΕΗ!

    Link to comment
    Share on other sites

    http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2055.html

     

    Καλά τι βρισίδι παίζει στα σχόλια της ανάρτησης........ Αναρωτιέμαι ΔΕΗτζήδες βρίζουν κλέφτες ηλεκτρολόγους και το αντίστροφο? Σε τι χώρα καταντήσαμε να ζούμε, κλέψε για να φας και σκότωσε για να ζήσεις?????? Καλά ο άλλος ο τυπάς έχει βάλει ο παν ηλίθιος και το τηλέφωνο του, τόσο θράσος, να μην φοβάται, που ζούμε βρε αδερφέ, τα έχουμε ισοπεδώσει όλα... Διαβάζοντας όλα αυτά αισθάνομαι κάπως που πληρώνω κανονικά την ΔΕΗ ηλεκτρολόγος άνθρωπος....

    Edited by NIKOS ASTROS
    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.