Μετάβαση στο περιεχόμενο

EZOUR

Members
  • Περιεχόμενα

    57
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by EZOUR

  1. Πάντως εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είχα ανεβάσει - ή έτσι νόμιζα- τον Δεκέμβριο την έκδοση R25 ολόκληρη, πλήρη κλπ. Ούτε demo ούτε συνδρομή ούτε πληρωμή. Ελεύθερη χρήση πλήρη. Κάτι σαν χριστουγενιάτικο δώρο Τώρα που ξαναμπήκα στο blog και είδα την αναφορά, βλέπω ότι περέμενε σαν αρχείο η προηγούμενη demo εκδοση R24D. Ξανα ανεβάζω λοιπόν την πλήρη έκδοση R25, θεωρώντας ότι το λάθος οφείλεται σε εμένα.
  2. Η δημοσίευση αναφέρει: " Στην έκδοση R24D που διατίθεται ελεύθερα έχουν απενεργοποιηθεί κάποιες εκτυπώσεις εντύπων. " Και έτσι είναι, δηλαδή λειτουργούν όλα, αλλά δεν τυπώνονται όλα.
  3. Δεν θέλω να σχολιάσω ούτε το τριγωνικό, ούτε το εμφανές μπετόν, ούτε τις αυλές. Ο καθένας έχει δικαίωμε να φτιάχνει το σπίτι του όπως του αρέσει, ειδικά όταν διαθέτει τεράστιο οικόπεδο και έτσι δεν ενοχλεί αισθητικά τον γείτονα. Γιατί όμως χαρακτηρίζεται Eco-friendly μία κατασκευή που εμφανώς δεν έχει ενσωματώσει ούτε μελέτη κλασικής θερμομόνωσης? Ασε τώρα τις συνθήκες ηλιασμού και σκίασης (με κουρτίνες) στο 38 γεωγραφικό πλάτος. Eco-killer είναι. Εκτός και άν το "eco" δεν προέρχεται από το ecology αλλά από την ΕΚΟ, την γνωστή εταιρεία πετρελοειδών.
  4. Το οποίο μέτρο, άν το συνδιάσουμε και με τις προτάσεις Σπυρόπουλου για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ανάλογα με τα ένσημα (βλέπε ύψος εισφορών) θα μας δώσει την εξής τελική εικόνα (περιορίζομαι στους ασφαλισμένους ΤΣΜΕΔΕ): 1. Δεν υπάρχουν πιά ανασφάλιστοι (το 65% σήμερα) λόγω οφειλών. 2. Οι ασφαλισμένοι θα τυγχάνουν περίθαλψης αναλόγως των (μηδενικών) εισφορών τους, δηλαδή από ντεπόν μέχρι ασπιρίνης για το 65% που σήμερα είναι ανασφάλιστοι. 3. Συντάξεις ..... άστο. Αυτο που λέμε δημιουργική λογιστική ή πώς να κάνετε τους ανέργους να αισθάνονται ένοχοι που είναι άνεργοι.
  5. Ειλικρινά, δεν ξέρω ! Δεν το αναφέρει κάποιος άλλος συνάδελφος σαν πρόβλημα. Μήπως η έκδοση που κατέβασες κτυπάει? Αλλα αρχεία ανοίγει? Μήπως μπλοκάρει τις μακροεντολές? και πρέπει να του υποδείξεις να τις απελευθερώσει? Οι καρτέλλες δεν ανοίγουν με δεξί κλίκ και εμφάνιση? Κάνε κάποιες δοκιμές και τα ξαναλέμε ezour
  6. Το κακό σε αυτήν την ωραία και χρήσιμη συζήτηση είναι ότι γίνεται με αφορμή ένα, κατά τα άλλα, ιδιαίτερα αποκαλυπτικό άρθρο που τυχαίνει? να εμφανίζεται λίγες μέρες πρίν τις εκλογές στον ΣΑΔΑΣ (14/12/2014) και να υπογράφεται από τον απερχόμενο, υποθέτω και ξανά υποψήφιο, πρόεδρο του τμήματος Αττικής. Δεν γνωρίζω βέβαια πού δημοσιεύθηκε αυτό το άρθρο αρχικά και άν ο συνάδελφος Μαδεμοχωρίτης γνωρίζει την αναδημοσίευσή του εδώ από τον dzois1984. Θεωρώ όμως ότι θα ήταν ποιό σωστό, δεοντολογικά, με ευθύνη των υπευθύνων του blog να ανοίξει ένα κανονικό προεκλογικό θέμα για τις εκλογές του ΣΑΔΑΣ και η συζήτηση να συνεχιστεί εκεί με κανονικούς προεκλογικούς όρους.
  7. Στο 2010 δεν ξερω το μενού Στο 2008 σου λέω και βρές την σντιστοίχιση Πάς στο μενού express\draw\super hatche και από εκεί ακολουθείς τις οδηγίες
  8. Εχεις δίκιο. υπάρχει δυσλειτουργία Την ξεπερνάς βάζοντας για τύπο κτιρίου ... κτίριο κατοικίας ή μικτής χρήσης! πολύ μπέρδεμα τελικά. Ευχαριστώ πάντως, κανείς άλλος δεν έφτιαξε βιομηχανικό κτίριο μέχρι τώρα με το Φοραδεια
  9. 1. Δεν υπολογίζει όμοια κτίρια 2. Αν δεν πρόκειται για όμοια κτίρια, πού το πρόβλημα? Οι διαφοροποιήσεις στον προϋπολογισμό γίνονται ανάλογα με το μέγεθος διαμερίσματος και όχι άν κάποια είναι σε ένα κτίριο και κάποια άλλα σε άλλο. Βέβαια εκεί θα χάσεις την "στατιστική προσέγγιση" του προϋπολογισμού αλλά μπορείς να προσθέσεις ποσότητες στον αναλυτικό μετά.
  10. Με δεδομένα ότι Στο ΤΕΕ (και το ΤΣΜΕΔΕ) εγγράφονται υποχρεωτικά μόνο όσοι θέλουν να ασκήσουν στην Ελλάδα το επάγγελμα του ελεύθερου επαγγελματία μηχανικού. Οπως δηλαδή συμβαίνει σε όλες τις χώρες της υδρογείου και για όλα τα «ελευθέρια» επαγγέλματα (γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι κ.α). Οποιος μηχανικός εργάζεται σαν μισθωτός μπορεί να ασφαλιστεί μόνο στο ΙΚΑ. Χωρίς να εγγραφεί στο ΤΕΕ, χωρίς να ανοίξει βιβλία επιτηδευματία στην εφορία κάνοντας δήλωση μισθωτού, χωρίς όμως και να ασκεί παράλληλα και «ελεύθερα» το επάγγελμα του μηχανικού. Το ίδιο συμβαίνει και με όσους εργάζονται σαν υπάλληλοι «ελληνικών» εταιρειών στο εξωτερικό. Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι σε ποιόν ασφαλιστικό φορέα θα υπαγόμαστε αλλά με τί όρους και προϋποθέσεις θα έχουμε όλοι δουλειά, περίθαλψη και σύνταξη. Η προσπάθεια τους (βάλτε στο «τους» ανάλογα με τις πεποιθήσεις σας ότι νομίζετε: ΕΕ, κεφαλαιοκράτες, ΤΕΕ, αστική τάξη, τράπεζες, ΔΝΤ, Μέρκελ, τρόϊκα, οι κακοί κλπ) είναι ακριβώς να υποβιβάσουν αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις της ζωής μας. Και επειδή Ηδη το ΤΕΕ μας συστήνει να φύγουμε προσωρινά από το ΤΣΜΕΔΕ άν δεν έχουμε να πληρώσουμε (διακόπτοντας βέβαια έτσι και την ιατροφαρμακευτική μας κάλυψη και χάνοντας συντάξιμα χρόνια) Ηδη είναι στο τραπέζι η «απελευθέρωση» του επαγγέλματος, οι μηχανικοί πολλών ταχυτήτων, δεξιοτήτων και πυραμιοειδών υπευθυνοτήτων και προφανώς μισθολογικών, εισοδηματικών και ασφαλιστικών πυραμίδων. Εμένα Αυτή η πρόταση, όπως και οι άλλες παρόμοιες, (να «μπορούμε» να φύγουμε από το ΤΣΜΕΔΕ, να «μπορούμε» να φύγουμε από το ΤΕΕ, να «μπορούμε» να είμαστε ανασφάλιστοι, να «μπορούμε» να πάρουμε σύνταξη στα 85, να «μπορούμε» να πάμε στην ιντεραμέρικαν κ.α.), προέρχεται ουσιαστικά από αυτούς τους ίδιους που καταγγέλει. ΥΓ1. freeromios_8623 θα συνιστούσα να ζητήσεις την νομική συνδρομή και άλλου δικηγόρου. Τα ελευθέρια επαγγέλματα έχουν σαν θεσμός πλέον σοβαρά προβλήματα. ΥΓ2. Terry Μή μπερδεύεις τις ηλικίες, τα διπλώματα και τα επαγγέλματα. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν σουμάρονται
  11. Λυπάμαι, αλλά λόγω αποκόλλησης αμφιβλησροειδούς , αδυνατώ να δώ οτιδήποτε. Σ κανένα μήνα τα ξαναλέμε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.