Μετάβαση στο περιεχόμενο

ppanag

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.861
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    17

ppanag last won the day on Απρίλιος 5

ppanag had the most liked content!

3 Ακόλουθοι

Contact Methods

  • Website
    www.Arch4.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

8.833 profile views

ppanag's Achievements

Explorer

Explorer (5/15)

  • Helpful Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

851

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ολόσωστη ανάλυση @ΚΑΝΑ 2 πράγματα απομένουν να αποσανφινιστούν @ΕΛΕΝΗ ΤΖ.: α) Η σύσταση έγινε πριν τις 28.7.2011 ? β) Ποιά είναι η άποψη της αρμοδιας Πολεοδομίας??? όπως ρωτήσατε τον μηχανικό και εδώ, το ίδιο θα πρέπει να κάνετε στην αρμόδια υπηρεσία ΓΡΑΠΤΑ με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και να δείτε τι θα απαντήσουν.
  2. Άρα δεν έχει πρόσωπο σε δρόμο (οι αγροτικοί δρόμοι δεν είναι κοινόχρηστοι)
  3. Καλημέρα, θα μπορούσα να έχω την τιμή ζώνης στις παρακάτω συντεταγμένες 468638, 4198540 (Χαρ. Τρικούπη 40-42 Πειραιάς) ?? x 468638 y 4198540 *Διάφοροι χάρτες δίνουν 1250, αλλά του υπουργείου (2007) δίνει 1300, η οποία με την γενική μείωση θα ήταν 1100... Μήπως μου διαφεύγει τροποποίηση μετά το 2007?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Για ικριώματα σε πολυκατοικίες, ούτε 3000 ευρώ δεν φτάνουν για να ελεγχθούν οι αυθαιρεσίες και να αναλάβει κάποιος μηχανικός κορόιδο την ευθύνη σε περίπτωση που ο εργολάβος μοιράζει μπύρες ακόμα και μετά το ατύχημα. Συμφωνώ ότι αυτό είναι θέμα που πρέπει να το δει η πολιτεία και δεν μπορεί να το λύσει κανένας ιδιώτης. Μακριά από τέτοιες δουλειές, εκτός και αν πληρώνονται αναλόγως. Ίσως στο μέλλον που θα έχουν όλοι ηλεκτρονική ταυτότητα να είναι πιο απλά τα πράγματα. 😂 😂 😂
  5. Δεν μπορεί να γίνει νέα δήλωση γιατί θα πρέπει να πληρωθεί δύο φορές η επίβλεψη.
  6. Α. Όχι Β. Πρέπει να καταβληθούν εργοδοτικές εισφορές γιατί αυτό ορίζει ο νόμος στις περιπτώσεις εργασίας οικοδόμων. Η υποχρέωση προκύπτει από το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να ασφαλίζονται όχι από το αν κοινοποιείται η οποιαδήποτε διοικητική πράξη
  7. Πολύ σωστά @dimitris GM και @ΚΑΝΑ και προσωπικά θα έκανα και θεώρηση της άδειας όπως πρότεινε και η πολεοδομία, αλλιώς δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη για τον έλεγχο της δυνατότητας σύνδεσης με τα δίκτυα κοινής ωφελείας.
  8. @avgoust στις ΕΕΔΜΚ δεν συμπληρώνεις τίποτα στην καρτέλα δόμησης εκτός και αν τροποποιείται η δόμηση... Δύσκολο. Υπεύθυνος ασφαλείας υπάρχει μόνο στις περιπτώσεις που έχουν επίβλεψη.
  9. @Tim22 η σύνδεση με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας δεν έχει καμία σχέση με τη σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών. Θα πρέπει να ελέγχετε το δικαίωμα σύνδεσης με βάση τα στοιχεία που το κατοχυρώνουν π.χ. θεωρημένη άδεια για χ διαμερίσματα+1 κοινόχρηστη παροχή ή τακτοποίηση εξ' ολοκλήρου αυθαίρετου ακινήτου. Διαφορετικά δεν βγαίνει καμία βεβαίωση... ούτε για ενα, ούτε για δύο διαμερίσματα.
  10. Η δήλωση ΦΕΜ έχει επιλογή τροποποίησης, αλλά δεν γνωρίζω σε ποιες περιπτώσεις επιτρέπεται ΧΩΡΙΣ πρόστιμο ή επιβαρύνσεις.
  11. @sdakos χωρίς το σχέδιο της σύστασης πώς θα βεβαιώσετε ότι δεν έχει αυθαίρετες κατασκευές εντός του Χώρου αυτού, αφού δεν ξέρετε πού είναι ο χώρος αυτός? Το εμβαδόν έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Δείτε τι δείχνει το σχέδιο της σύστασης πρώτα.
  12. Ναί στον ΕΦΚΑ πάει με πίνακα 3 χωρίς άδεια. Τι φάκελο να κάνεις για τα μέτρα ασφαλείας αφού δεν έχεις επίβλεψη? Μόνο συμβουλευτικά γίνεται.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.