Μετάβαση στο περιεχόμενο

BAS

Core Members
 • Περιεχόμενα

  3.136
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  50

Φήμη στην κοινότητα

2.150 Εξαιρετική

Σχετικά BAS

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

4.860 profile views
 1. Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια μόδα η οποία έχει μεγάλες δεσμεύσεις , αφού δεν επισκευάζεται εύκολα , ενώ είναι και ευπαθής σε χτυπήματα . Αυτό να το λάβετε σοβαρά υπ΄ όψη σας .
 2. Αρα είναι ξεκάθαρο ότι χτίζεις με βάση το ποσοστό σου και δεν σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι . Παραμένει όμως το ερώτημα , τι κάνεις με το διάγραμμα δόμησης . Δείχνεις και τα άλλα ? Και αν έχουν φράκτες πως μπαίνεις μέσα ? Και αν δεν σε αφήσουν ? Τους ενημερώνεις ότι θα βγάλεις άδεια ? Και αν δεν θέλουν να συναινέσουν γιατί εποφθαλμιούν το αδόμητο κομμάτι που είναι και το τελευταίο ?
 3. Δεν τα ξέχασα αλλά επειδή υπάρχει ήδη ξεκίνημα επαφών μεταξύ του ΑΤΕΙΘ και του ΑΠΘ , παίζει να καταργηθούν οι σχολές μηχανικών των Σερρών στις βασικές ειδικότητες και να τελειώσει και εκεί το θέμα . Και κυρίως των Δομικών . Εκτός αν κάνουν άλλα 2 τμήματα ΠΜ σε ΠΔΑ και στις Σέρρες . Υπάρχει και η αναλογία της Κύπρου . Ουσιαστικά μπορεί να έχουμε νέες εξελιγμένες ΑΣΥΑ και ΑΣΥΘ .
 4. BAS

  Τι ομάδα είμαστε;

  Γιατί για κάποιους σε πρώτο πληθυντικό είναι μόνο η γαυροσύνη και οι πρόεδροι της....
 5. Με τις υπάρχουσες αλλαγές έχουμε 4ετείς σπουδές μηχανικών ΜΟΝΟ στο ΠΔΑ . Αναμένουμε τι θα γίνει με την ΣΕΛΕΤΕ και ΣΕ ΟΛΑ τα υπόλοιπα καταργούνται οι σχολές μηχανικών των τει τουλάχιστον για τις βασικές ειδικότητες και συνεχίζουν αυτές των πανεπιστημίων μόνο , η δημιουργούνται νέες όπως αυτή στα Γιάννενα . Μόνο το τει Κρήτης δεν έχει ακόμα δει τι θα γίνει αν και εκεί εδώ και χρόνια δεν έχει πλέον Δομικούς .
 6. Μια παρεμφερή λογική έχω εδώ και χρόνια στο windows κινητό μου με την εφαρμογή HERE Maps .
 7. Εχουμε κατασκευή στήριξης καμινάδας με δικτυωματάκι φορετό ύψους 3 μ. που ακουμπάει στην ταράτσα και έγινε χωρίς σκαλωσιά . Μπορεί να μπεί κατηγορία 3 ή επειδή έγινε τώρα θέλει νομιμοποίηση με άδεια ?
 8. Τι σχέση έχει η αμοιβή επίβλεψης ? Αυτή μπορεί να έχει πληρωθεί και στην έκδοση της άδειας . Μόνο αν έχει σφραγίδα σύνδεσης με ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ έχει κλείσει .
 9. Και για να μην έχουμε απορίες https://www.esos.gr/arthra/56706/ena-tei-sto-rafi-deka-gamoi-kai-arravoniasmata-sta-aei Τελικά στην Κρήτη πρέπει να ιδρυθεί τμήμα Εφαπλωματοποιίας. Αφού ο καυγάς είναι για το πάπλωμα...
 10. Οπως έχω γράψει και παλαιότερα στα νέα συγχωνευόμενα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ καταργούνται οι σχολές μηχανικών των ΤΕΙ οπότε έτσι έχουμε και μείωση των εισακτέων . Μένουν μόνο αυτές του ΠΔΑ που θα δούμε τι θα γίνει , αλλά και αυτές των Σερρών και Α. Μακεδονίας που προφανώς θα γίνουν 2 σε 1 , ενώ κλείνουν του ΤΕΙ Χαλκίδας που πάει στο ΕΚΠΑ . Μένουν μόνο κάποιες στην Κρήτη , δεν έχει ΠΜ εκεί και τα υπόλοιπα της Πελοποννήσου που επίσης δεν έχει Μηχανικούς . Στην Θεσσαλονίκη άρχισαν ήδη επαφές μεταξύ του ΑΤΕΙΘ και του ΑΠΘ . Η τεχνολογική εκπαίδευση θα πάει στην νέα βαθμίδα 5 που θα είναι τα διετή τμήματα των πανεπιστημίων και όχι στα ΙΕΚ που θα παραμείνουν στο 4 .
 11. Δεν κατακεραυνώνω τους προσφεύγοντες , αλλά τους κριτές των προσφυγών . Γιατί επιτρέπουν να καθυστερούν επενδύσεις που μειώνουν τον πλούτο των πολιτών , να επιβαρύνεται η υγεία των πολιτών όπως έγινε με την υπόθεση της Περιφερειακής Υμηττού στις αρχές του 90 και όλα αυτά τα κάνουν , με ρυθμούς που είναι επικίνδυνα αργοί , αλλά και με αποφάσεις που διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο . Και βέβαια όταν κάποιο πράγμα έχει κριθεί ήδη , η αποδοχή του ελέγχου νέων προσφυγών , θα έπρεπε να είναι και δύσκολη , αλλά κυρίως να εξετάζεται τάχιστα . Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το πρόβλημα της καθυστέρησης στην απονομή της δικαιοσύνης , όπως και η διαφθορά και τα διάφορα παραδικαστικά , είναι σημαντικοί παράγοντες που κατεβάζουν την ανταγωνιστικότητα της χώρας σε επίπεδο πρώην αποικιών της κεντρικής Αφρικής και ολοκληρωτικών καθεστώτων ανά τον κόσμο .
 12. Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από κάτι αστείους και γραφικούς τύπους , που κακή τη τύχη και προφανώς με τις κατάλληλες πολιτικές αβάντες , βρέθηκαν στην ηγεσία της παρέας των γερόντων και νόμισαν και εν μέρει το πέτυχαν να γίνουν εκτός από 3η και 2η και 1η εξουσία , ακυρώνοντας νόμους οι οποίοι είχαν ψηφιστεί ακόμα και με διακομματικές πλειοψηφίες άνω των 200 εδρών , αριθμού που μπορεί να κηρύξει πόλεμο , να εντάξει την χώρα σε συμμαχίες ή σε ενώσεις κρατών παραχωρώντας μέρος της Εθνικής μας Κυριαρχίας . Τέτοιους νόμους λοιπόν , όπως ο ΓΟΚ/85 και το άρθρο 9 ακυρώθηκαν από την παρέα και γενικά η παρέα ενώ έχει εκπαιδευτεί να βλέπει σημειακά την εφαρμογή των νόμων , ακύρωνε οπτικές που έβλεπαν μακροσκοπικά τα πράγματα . Εχοντας λοιπόν στην πλάτη μας 40 χρόνια τέτοιων κακών πρακτικών , είναι προφανές , ότι μπορεί ο καθένας αβασάνιστα και ανέξοδα να κάνει τέτοιες προσφυγές που μπορούν να καθυστερούν και να ακυρώνουν επενδύσεις , ευνοούν τον λαϊκισμό και το χειρότερο , διαλύοντας κάθε Συνταγματική έννοια Διάκρισης των Εξουσιών , ευνοούν τις εμμονές διαφόρων τύπων που βρέθηκαν τυχαία ή όχι σε θέσεις τόσο σημαντικής εξουσίας , χωρίς να έχουν τα κατάλληλα εχέγγυα σοβαρότητας , επιστημονικής γνώσης , ακόμη και της καλώς εννοούμενης φιλοπατρίας και του κοινού συμφέροντος .
 13. BAS

  Τι ομάδα είμαστε;

  Δεν το είδα θέλει χρόνο , ένα γρήγορο πέρασμα έκανα . Τι θέλεις να σου γράψω ? Για τους οπαδούς μας ? Η για τους φιλάθλους μας ? Γιατί είναι διαφορετικοί ... Χαρείτε τώρα το πρωτάθλημα κάντε και καμία μεταγγραφή γιατί θα είστε στους αδύνατους στους προκριματικούς του τσου λου και εμείς περιμένουμε...
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.