Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή μηχανικού, Φορολογικά


bt.architecture

Recommended Posts

δεν κανεις τιποτα. Διαγραφή δεν υπαρχει.

μην ανησυχεις... Ολοι μας εχουμε κανει δοκιμαστικά...

(Αλλα απορώ γιατι δεν εχει διαγραφή...)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αυτό το πρώτο δοκιμαστικό έργο το έχω για να βλέπω περίπου αμοιβές.

κάνω επεξεργασία και αλλάζω συνέχεια τα στοιχεία

:P

Link to comment
Share on other sites

GPetr θα σου πρότεινα όμως ούτως ή άλλως, να μη δίνεις τον κωδικό σε άλλους. Αν η φίλη σου ήθελε να "παίξει" είναι δεδομένο ότι είναι μηχανικός (αλλιώς δεν έχει νόημα-τι την ενδιαφέρει; ) και άρα μπορούσε να αιτηθεί δικούς της. Δεν έχει νόημα να κάνει κανείς δοκιμές με ξένους κωδικούς.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Οι ιδιοκτήτες που θα προβούν σε τακτοποίησεις υπογείων ή ημ/ρίων κτλ. πέραν του προστίμου φυσικά που θα πρέπει να πληρώσουν τί άλλες επιβαρύνσεις οικονομικές θα έχουν? Με την ΔΕΗ και τα τέλη τί γινεται?

Link to comment
Share on other sites

Με την ΔΕΗ και τα τέλη τί γινεται?

 

 

Η ΔΕΗ και τα δημοτικά τέλη κατά πάσα πιθανότητα θα αυξηθούν με βάση το νέο τελικό εμβαδό. Με σιγουριά δε μπορώ να σου το πω, αλλά είναι λογικό. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν σημαντικά οφέλη για μερικές περιπτώσεις. π.χ. τα δημοτικά τέλη μέσω της ΔΕΗ είναι στην περιοχή μου περίπου 3πλάσια για αποθήκες σε σχέση με αυτά των κατοικιών. Αν κάποιος "ρυθμίσει" υπόγειες αποθήκες συνεπώς σε κατοικίες, θα έχει μεγάλο όφελος, εφόσον θα γυρίσει την παροχή σε παροχή κατοικίας.

Link to comment
Share on other sites

Για να αλλαξουν τα τμ στο λογαριασμο της ΔΕΗ (απο τα οποια υπολογιζονται τα δημοτικα τελη) ειναι ολοοοοοοοοοοοοκληρη διαδικασια.. Την οποια ΔΕΝ προκειται να κινησει η ΔΕΗ γτ δεν την ναοιζει...και οι Δημοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα......

 

Για τα δημοτικα τελη μην αγχωνεστε... Ειδικα για ΗΧ που τα τμ ειναι 30-40τμ το πολυ... Τα υπογεια και οι κλειστοι χωροι σταθμευσεις υπολογιζονται ετσι και αλλιως στο λογαριασμο της ΔΕΗ (νομιζω με μειωμενο συντελεστη, αλλα μαλλον με τον ιδιο...)

Link to comment
Share on other sites

Μια υπόγεια αποθήκη στην περιοχή μου, πληρώνει ανά τ.μ. περίπου 3πλάσια δημοτικά τέλη μέσω του λογαριασμού ΔΕΗ από ό,τι θα πλήρωνε αν ήταν κατοικία. Προφανώς η ΔΕΗ δε θα ασχοληθεί, θα ασχοληθούν οι ιδιοκτήτες όμως.

Link to comment
Share on other sites

Κατι εχει γινει λαθος... Σιγουρα στο λεω***....Κανεις ιδιοκτητης δεν θα παει να αλλαξει τα τμ στο λογαριασμο της ΔΕΗ.... ειναι διαδικασια 2-3 πρωινων....Κανεις δεν θα το κανει και με το δικιο του...

 

 

***Εκτος αν ειναι αποθηκη καταστηματος ή εχει δηλωθει ετσι απο λαθος...Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων θα ανεβουν τα δημοτικα τελη οποτε κανεις δεν θα το κυνηγησει...

Link to comment
Share on other sites

Πάντως σαν αντικίνητρο για να μη δηλωθεί χώρος pilotis ως 1η κατοικία (μιλαμε για μονώροφη μονοκατοικία), είπαν σε πελάτη μου ότι τα τέλη θα αυξηθούν σημαντικά επειδή το εμβαδόν του τακτοποιημένου χώρου θα προστεθεί στην ήδη μεγάλη κατοικία!

 

Αναρωτιέμαι πως θα μάθουν οι Δήμοι ή ΔΕΗ τους χώρους που έχουν δηλωθεί. Εδώ εαν δε το γράψεις στην δήλωση (ή εαν δε γίνει προφορική όχληση), δεν ενημερώνουν εφορία και ΙΚΑ για πρόστιμα που έχουν πέσει

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.