Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή είναι αδύνατο να διαβάσω 334 σελίδες, κάνω την ερώτηση.

Αν έχουμε μόνο κατασκευές με αναλυτικό και βγαίνουν 3 λοιπές παραβάσεις, το παράβολο είναι 500€?

Δημοσιεύτηκε

Γενικά η μη κατασκευή δεν συνιστά παράβαση. Πάντως δεν σε εμποδίζει κανείς να το βάλεις.

ευχαριστώ!

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλημέρα

Ενα υποστεγο-στεγαστρο σε ακάλυπτο με μεταλλικό σκελετό (4 "κοιλοδοκούς" τετραγωνικής διατομής ) και στέγη απο κεραμίδια,

πως θα το υπολογίζατε αναλυτικά? Πέργκολα? ή σκελετός τόσα κιλα χάλυβα και στέγη. Το θεμα στο 2ο ειναι πως λαμβάνεται

η στέγη. Καθως ούτε αυτοφερόμενη είναι ουτε επι πλάκας σκυροδέματος.

Edited by laxanos
Δημοσιεύτηκε

δεν νομίζω οτι χρειάζεται τόσο ανάλυση , εγώ θα έβαζα περγκολα μεταλλική (19.01)  και σκεπή αυτοφερόμενη (15.03)

Δημοσιεύτηκε

το 15.03 "ποναει" σαν επιλογή με 70ευρώ το τετραγωνικό, αλλά λογικός φαίνεται ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις και σε μένα.

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση εξωτερικό Wc με χαμηλό ύψος να δύναται να δηλωθεί με μειωτικό συντελεστή ή με αναλυτικό? 

(Τι ρωτάω και γω τώρα)

Δημοσιεύτηκε

Εξαιρετικά δύσκολο, μειωτικό συντελεστή λαμβάνουν λίγες και πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις και αναλυτικό ακόμη λιγότερες.

Από τη στιγμή που δεν είναι ισόγεια αποθήκη ή θέση στάθμευσης με επιφάνεια

Δημοσιεύτηκε

αν ειναι η μοναδικη σου παράβαση φαντάζομαι λόγω τετραγωνικών είτε κχ ή βχ ή αναλυτικό όλα θα σου βγάλουν 500 πρόστιμο, εγώ πάντως θα το δήλωνα ΥΔ,ΥΚ χωρίς μειωτικό

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.