Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χώρος κύριας χρήσης


Recommended Posts

Γιώργη καλημέρα

άλλο υφίσταται νόμιμα σύμφωνα με την Ο.Α

και άλλο είναι νόμιμο  σύμφωνα με την Ο.Α!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 366
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kana δεν έχεις άδικο και με βρίσκεις σύμφωνο ... αλλά στο τέλος της βεβαίωσης και αφού με ρώτησε αυτός που έλεγχε τα χαρτιά στο υγειονομικό  αν υπάρχουν αυθαιρεσίες στην ιδιοκτησία συμπλήρωσε αυτός πάνω στην ΒΧΚΧ (και άρα πρακτικά το δηλώνω εγω) και μου έδωσε και ένα αντίγραφο, το παρακάτω.

 

edit: Βεβαια θα μου πεις θα μπορούσε να είχε γράψει ότι υπάρχουν ή ότι δεν έχει ελεγχθεί για αυθαιρεσίες και να προχωρήσει η ΒΧΚΧ !!!

Ξεκαθάρισε όμως ότι για να προχωρήσει η άδεια στην ΒΧΚΧ θα πρέπει να αναγράφεται ότι δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες στην ιδιοκτησία τονίζοντας ότι ιδιοκτησία είναι ότι ανήκει σε αυτή ...  κυριοι χώροι, βοηθητικοί ...

 

Τώρα κατά πόσο αυτό (η θέση της δηλαδή) έχει βάση .....

post-2272-0-83860600-1464759237_thumb.jpg

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Υποθέτω ότι διάβασες και το edit που έκανα γιατί γράφαμε μαζί.

 

Στο ερώτημά σου υποθέτω πως ναι αλλά όπως έγραψα-ρωτάω εγω  .... είναι "αυθαιρεσία" η θέση της να αναφερθεί αυτό στην ΒΧΚΧ ????

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Γιατί τον άφησες να συμπληρώσει?Κακώς εγώ είχα τσακωθεί με τότε υπάλληλο και έγινε το έλα να δεις γιατί θα μου ΄΄υπαγόρευε΄΄ τι να γράψω.Επίσης η βεβαίωση ονομάζεται Χώρου Κύριας Χρήσης.Σύμφωνα με ΝΟΚ και Κτιριοδομικο είναι ξεκάθαρο τι είναι βοηθητική και τι κύρια.Αν το υπόγειο(νόμιμο σύμφωνα με Ο.Α.) το έκανες κουζίνα θα σε άφηνε????Όχι βέβαια οπότε αστα ξεκαθάριστα...Επίσης  σε παλαιότερη(2 για την ακρίβεια) ΒΧΚΧ από πολεοδομία σε ενιαία ιδιοκτησία(υπόγειο-ισόγειο) η ΒΧΚΧ αναφερόταν στον χώρο που θα χρησιμοποιούσα  σαν ΚΥΕ-το ισόγειο (κουζίνα χωρος ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων κτλ). Εν τέλει το ζουμί είναι πήγαινε να τακτοποιήσεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο 

Edited by Elounda
Link to comment
Share on other sites

Να σου πω γιατί το έκανα.

Αρχικά σκέφτηκα να μπώ σε αυτή τη διαδιακασία ...

αλλά από τη μία

είχα μάθει από γνωστό με παρόμοια περίπτωση που το ξεκίνησε έτσι και έφαγε στο κεφάλι πλέον του μήνα καθυστέρηση ... και τελικά υπέκυψε και

από την άλλη

η υπόθεση ήταν παιδικού φίλου (αλλά και να μην ήταν το ίδιο θα έκανα με τους καρεκλάκηδες δημόσιους) και θα έτρεχαν ενοίκια, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, άλλα έξοδα κλπ  ... χωρίς έσοδα για εκείνον για το διάστημα που θα με καθυστερούσε ο π@π@ρ@ς (αναίτια φυσικά).

Και καταλήγω στην τελευταία φράση σου, που σαφώς δεν δικαιολογεί σε κάμια περίπτωση την πράξη μου.

Edited by georgegaleos
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι ομολογουμένως λίγο βαρύ!

Τι σημαίνει "δεν έχει αυθαιρεσίες των ανωτέρω νόμων". Αυθαιρεσία του 4178 είναι και μία πέργκολα, πόσο μάλλον η υπέρβαση ύψους ολόκληρου κτιρίου.

post-87082-0-60899600-1464789420_thumb.jpg

Edited by pipakos
Link to comment
Share on other sites

Δεν θα διαφωνήσω ...μάλιστα μου έδειξε κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε το Τμήμα Έκδοσης Αδειών Καταστημάτων και όπως ανέφερα επειδή όντως δεν είχε αυθαιρεσίες και ήταν κρίμα για τον πελάτη να χρεώνεται με ενοίκια, λοιπά έξοδα επειδή δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει, δέχθηκα να αναγραφει.
 

post-2272-0-07396000-1464790578_thumb.jpg

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Το σκεπτικό σου πίσω από την ερώτησή σου ποιό είναι;

 

Την ειδικότητά του αν εννοείς μηχανικός, υγειονομικός κλπ δεν την θυμάμαι***. Αλλά η αναγραφή αυτή έγινε καθ' υπόδειξη του προϊσταμένου της δνσης υγειονομικού και του υπαλλήλου, παρουσία μου.... προκειμένου να πάρω την ποθητή !!! έγκριση. Οταν τον ρώτησα (τον προϊστάμενο)  γιατί αυτό, τότε ζήτησε από τον υπάλληλο και του έφερε το σχετικό έγγραφο. Μόλις συμπληρώθηκε σε 10' είχα τελειώσει.

 

 

*** edit: την βρήκα σε κάποιο χαρτί με παρατηρήσεις που είχα, ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.