Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Α11] Σχέδια που απαιτούνται από το Ν. 4178/13


Recommended Posts

Καλησπέρα, σε δήλωση του ν.4178/13 αν η μόνη αυθαιρεσία είναι κατηγορία 3 (αποθήκη 15 τ.μ.) σε εκτός σχεδίου περιοχή, σε άρτιο και οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο τότε στα δικαιολογητικά περαν  από 1) υ.δ. ιδιοκτήτη, 2)τεχνική έκθεση και 3) φωτογραφίες, πρέπει να υποβάλλω και τοπογραφικό? απ' ότι καταλαβαίνω όχι, αλλά θα ήθελα μία επιβεβαίωση...  :mrgreen:  Επίσης σε αυτήν την περίπτωση θα μπορώ κανονικά να δώσω βεβαίωση για δίκτυα κοινής ωφελείας ώστε να πάρει ρεύμα ο πελάτης μου, σωστά? 

Link to comment
Share on other sites

Ναι ως προς τα δικαιολογητικά. Δεν απαιτείται κάτι άλλο.Δεν απαιτείται τοπογραφικό.

Δεν μου έχει τύχει για ανάλογη περίπτωση, όμως δεν βλέπω το λόγο να μη γίνεται. Ο ιδιοκτήτης πλήρωσε για να ρυθμίσει την αποθήκη του και με βάση το νόμο δικαιούται σύνδεση με τα δίκτυα.

Link to comment
Share on other sites

Σωστά τα λες Pavlos33 αλλά εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου ( off topic :| ) διότι:

-στη βεβαίωση για σύνδεση με δίκτυα κοινής ωφελείας, δε θα φαίνονται πουθενά τα τετραγωνικά της αποθήκης...(αυτά θα φαίνονται μόνο στην τεχνική έκθεση)

-επίσης, η ΔΕΗ μετά δε θα ζητήσει κάποιο τοπογραφικό για να δει που είναι η κολώνα κλπ??? Εγώ το τοπογραφικό που συνοδεύει το συμβόλαιο της πελάτισσας μου το έχω δει και είναι λάθος ως προς το εμβαδόν, έχουν βάλει κι έναν άκυρο δρόμο...τέσπα είναι απαράδεκτο και άρα δε μπορώ να το υπογράψω ή κάτι τέτοιο.. Άρα εγώ θέλω να ξέρω αν θα μου ζητηθεί έστω και εκ των υστέρων τοπογραφικό για να το βάλω από τώρα και στην αμοιβή μου.

Φυσικά θα τα ρωτήσω όλα αυτά και στη ΔΕΗ , διότι όλη την τακτοποίηση την κάνει για να πάρει ρεύμα οπότε πρέπει να σιγουρευτώ ότι δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kατά τη γνώμη σας , τα διαγράμματα κάλυψης που θα υποβάλλουμε για τον Ν.4178/2013 για κτίρια με αυθαιρεσίες που έχουν οικοδομική άδεια πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις του 4030/2011 (τομή , ενδεικτικές όψεις , τρισδιαστάτη απεικόνιση κτλ) ή απλώς συμπληρώνουμε τις αυθαιρεσίες στο ήδη υπάρχον εγκεκριμένο διάγραμμα κάλυψης?

Link to comment
Share on other sites

απλώς συμπληρώνουμε τις αυθαιρεσίες στο ήδη υπάρχον εγκεκριμένο διάγραμμα κάλυψης.

 

και το συμπληρώνουμε με τους απαιτούμενους υπολογισμούς κατά περίπτωση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα σας συνάδελφοι.

Θα ήθελα μια διευκρίνηση για τα σχέδια που σκανάρουμε. Είτε είναι αντίγραφο του ιδιοκτήτη, είτε θεωρημένο της πολεοδομίας:

1. πρέπει να είναι έγχρωμο και να φαίνεται η μπλε σφραγίδα της πολεοδομίας, ή

2. ασπρόμαυρο, ώστε με μπλε να είναι μόνο η δική μας σφραγίδα και υπογραφή, που κάνουμε την παρέμβαση;

Αναφέρεται πουθενά κάποια τέτοια διευκρίνηση?

Σας ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.