Tim22 Δημοσιεύτηκε July 26, 2025 at 03:34 μμ Δημοσιεύτηκε July 26, 2025 at 03:34 μμ (edited) Κύριος του έργου όμως είναι λόγω απόφασης ΓΣ, οπότε ο προβληματισμός μου είναι ότι στα έγγραφα κυριότητας αυτό ακριβώς θα πρέπει να αποδεικνύεται, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αντίστοιχη διαθέσιμη επιλογή. Νομίζω παλαιότερα υπήρχε η επιλογή "Άλλο" στα έγγραφα κυριότητας. Στην ιδιότητα επιλέγω εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, καθώς με αυτήν την ιδιότητα εμφανίζεται και μου αναθέτει την έκδοση ΕΕΔΜΚ. Edited July 26, 2025 at 03:44 μμ by Tim22
akis73 Δημοσιεύτηκε July 27, 2025 at 09:39 πμ Δημοσιεύτηκε July 27, 2025 at 09:39 πμ (edited) Γειά και πάλι, σχετικά με το τι βάζεις στο πεδίο 'έγγραφα κυριότητας' προφανώς το σύστημα περιμένει να ανεβάσεις κάποιο έγγραφο τίτλου κυριότητας επί της ιδιοκτησίας που θα αδειοδοτηθεί, οπότε η λογική λέει ότι αυτός που είναι κύριος του έργου έχει και κάποια κυριότητα στο ακίνητο έστω εν μέρει. Μου φαίνεται περίεργο ο διαχειριστής της οικοδομής να μην έχει κυριότητα επί του ακινήτου, αν τελικά δεν είναι έτσι, στο σχετικό πεδίο ανεβάζεις τον τίτλο ιδιοκτησίας της οριζόντιας που διαμένει ο διαχειριστής έστω και αν δεν είναι στο ονομά του. Επίσης έχει υπόψη σου ότι νομίζω το δέχεται αν δεν ανεβάσεις και τίποτα στο σχετικό πεδίο. Ψάξτο και με το ΙΚΑ πάντως αυτό γιατί μπορεί να εγείρουν θέμα σε περίπτωση που δεν υπάρχει ταύτιση τίτλου με το ΑΦΜ του διαχειριστή. Edited July 27, 2025 at 10:38 πμ by akis73
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα