Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
6 λεπτά πριν, zazeng said:

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, λόγω του ότι ημερομηνίας υπαγωγής = ημερομηνία μεταφοράς. Έχετε ακόμα 24 ώρες, τις επόμενες 6 χωρίς ανταγωνισμό, κλείστε κ αφήστε αρχεία κ μλκιες.

όσοι μείνουν 4178  και μετά  30/09  θα τους δώσει την δυνατότητα να πάνε 4495  θα ξαναπληρώσουν . 

Δημοσιεύτηκε
28 λεπτά πριν, loser said:

και μετά  30/09 

Μιλάμε για κατ5 έτσι; Δεν βλέπω από πού προκύπτει αυτό αφού θα έχουν κλείσει κ οι δύο (χωρίς να εξετάζουμε παρατάσεις)

27 λεπτά πριν, Patrick said:

Να κλείσω και κατηγορία 2 δηλαδή;

Κλειστη να πάει στο διάολο, ένα λόγκιν υπόθεση είναι, θα σου κατσει, άρχεια μην ανεβάζεις αν δεν είναι απαραίτητο

Δημοσιεύτηκε
1 λεπτό πριν, AsiM said:

πάει και η πλατφόρμα διόρθωσης τετραγωνικών ... gg

και αυτή είναι των δύο λεπτών ή μάλλον του ενός, είναι πιό απλή

Δημοσιεύτηκε
31 λεπτά πριν, AsiM said:

πάει και η πλατφόρμα διόρθωσης τετραγωνικών ... gg

Εκεί πρόλαβα !!

37 λεπτά πριν, zazeng said:

Μιλάμε για κατ5 έτσι; Δεν βλέπω από πού προκύπτει αυτό αφού θα έχουν κλείσει κ οι δύο (χωρίς να εξετάζουμε παρατάσεις)

τι λες να γίνει  , 

Δημοσιεύτηκε
21 λεπτά πριν, mandreakis said:

Άραγε ο server  του ΤΕΕ δουλεύει ή έχει πέσει και μας δουλεύουν?

χαμένε φίλε μου ! ! !
νομίζω θα μας πάρει μέχρι αργά αυτή η νύχτα...

Δημοσιεύτηκε

Πριν λίγο έμπαινα ,  τώρα δεν αποκρίνεται  καθόλου  , έχω  την εντύπωση  οτι άλλαξε  η  βάρδια ,  θα  περιμένουμε  μέχρι να  πάει και  αυτή    για  τσιγάρο 

Δημοσιεύτηκε

Παραδίνομαι....πρός έκδοση Ο.Α. νομιμοποίησης....ανεβάζω την άδεια μετά απο 6 ανεπιτυχείς απόπειρες που πήγαιναν σε λάθος πεδίο εκεί που πρέπει....

Μήνυμα: "Δεν είναι δυνατή η οριστική υπαγωγή της δήλωσης λόγω εκκρεμότητας οικοδομικής άδειας. -"

ΛΟΛ ΛΟΛ ΛΟΛ!!! Αο σ........ρ ρε!!!?!?!?#@?#!@#?!@?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.