banskoboy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 κι εγώ πρόλαβα να τα πάρω πριν πτωχεύσει το κράτος. Πάω να τα ξοδέψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Πάω να τα ξοδέψω! Σα δε ντρέπεστε ασυνειδητοι πολίτες! Να πάτε γρήγορα να πληρώσετε την περαίωση και τις οφειλές σας στο ταμείο! "Πρέπει να σωθεί η χώρα!!!" (και ας ψοφήσουν οι πολίτες της...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banskoboy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Λέτε ότι θέλετε. Εγώ είμαι ασυνείδητος. Φαντάσου ΟΥΤΕ περαίωση πλήρωσα..... Τρέχω για καινούργιο σκληρό, κάρτα οθόνης κτλ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 μοσχάρια... Αφήστε τους σκληρούς και τις κάρτες και δώστε τα στο ταμείο που έκανε ο πρόεδρος της βουλής. Οι άνθρωποι προσπαθούν να σώσουν τη χώρα από το σημείο που ΕΣΥ την έφερες τρώγοντας μαζί τους. (Πάγκαλος et al). Τώρα όποιος κατάφερε να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Θόδωρο και να πρόλαβε να έφαγε... Πρέπει να είναι ήρωας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2010 Λέτε ότι θέλετε. Εγώ είμαι ασυνείδητος. Φαντάσου ΟΥΤΕ περαίωση πλήρωσα.....Τρέχω για καινούργιο σκληρό, κάρτα οθόνης κτλ..... Τι νεα απ το αβαταρ σου?Θα χιονισει επιτελους? Εγω την επιστροφη λεω να την ξοδεψω για εξοπλισμο επιτελους....τοσα χρονια στο νοικι ειμαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoxarhs Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2011 Αναθερμαίνω το θέμα: Υπάρχει κόσμος που έχει εκκαθαριστεί κοντά στο τέλος του 2010, και δεν έχει πάρει ακόμη την πολυπόθητη επιστροφή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2011 Υπάρχει (προσωπικά γνωρίζω ένα εξ αυτών ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 Υπάρχει και είμαι και εγώ ένας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 Αν δεν πατε απο την εφορια δεν βλεπω να βγαζετε ακρη, ουτε λεφτα να παιρνετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maestro Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 Οπωσδήποτε πρέπει να πάτε από την εφορία σας με το εκκαθαριστικό σας και να ζητήσετε πληροφορίες για το λόγο της καθυστέρησης. Μην περιμένετε να σας ειδοποιήσουν. Στην επιστροφή του 2009 είχα παρόμοιο πρόβλημα -για το λόγο αυτό ξεκίνησα και αυτό το θέμα- αλλά αν δεν πήγαινα από κοντά ακόμα θα την περιμένα.. Πηγαίντε στην εφορία, ρωτήστε και πιστεύω ότι θα βρείτε απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα