Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Το ΤΕΕ αναζητεί 75 εξωτερικούς συνεργάτες


    Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), έχει αναλάβει ως δικαιούχος την υλοποίηση του Υποέργου 2 «Υποστήριξη Προμηθευτών-Λογιστική Εκκαθάριση-Επαλήθευση Επιλεξιμότητας ∆απανών-Αξιολόγηση ∆ράσης- ∆ειγματοληπτικός Έλεγχος Ωφελούμενων» της ενταγμένης πράξης με τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» και κωδ. ΟΠΣ 496034 στο ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση 2007-2013, η οποία χρηματοδοτείται με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΤΠΑ).

     

    Το ΤΕΕ, για την υλοποίηση του υποέργου [2] της ως άνω πράξης με τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» καλεί τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τους όρους της παρούσας να υποβάλουν υποψηφιότητα, προκειμένου να συνάψουν σύμβαση μίσθωσης έργου με το ΤΕΕ και να συμμετέχουν στην υλοποίηση του υποέργου [2] «Υποστήριξη Προμηθευτών - Λογιστική Εκκαθάριση-Επαλήθευση Επιλεξιμότητας ∆απανών-Αξιολόγηση ∆ράσης- ∆ειγματοληπτικός Έλεγχος Ωφελούμενων», σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που συμπεριλαμβάνονται στην πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

     

    Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 31.07.2015.

     

    Δείτε τις λεπτομέρειες της πρόσκλησης & τις θέσεις αναλυτικά, εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%97%CE%97%CE%A446%CE%A8842-%CE%91%CE%A8%CE%9C?inline=true

     

    Πηγή: http://www.b2green.gr/main.php?pID=17&nID=26430&lang=el





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Φτάνει πια με τις βυσματικές θέσεις τύπου: ψάχνω ξανθό με γαλανά μάτια 1,72 και 60 κιλά. Πότε το ΤΕΕ θα μεριμνήσει για τους πελάτες του, τους μηχανικούς? Πότε θα ξυπνήσουμε οι μηχανικοί να σουτάρουμε αυτούς τους αργόσχολους και κομματοποιημένους του ΤΕΕ?

    Πότε θα μπει εισαγγελέας να ελέγξει τις δαπάνες του ΤΕΕ? Απαντώ: μάλλον ποτέ, οπότε η μόνη λύση όσο κι αν φαίνεται παράξενο, είναι η εφαρμογή του μνημόνιου με την απελευθέρωση των επαγγελμάτων μπας και μπορέσουμε να απεμπλακούμε από την υποχρωτική εγγραφή στο ΤΕΕ.

    • Upvote 3
    Link to comment
    Share on other sites

    Είναι απιστευτο πως στη χρεοκοπημενη ελλαδα του 2015 καποιοι συνεχιζουν να κατασπαταλάνε το χρημα για να πληρωνουν ημετερους.

    Παλι μιλαμε για εντελως φωτογραφικες θεσεις για να βολεψουν ατομα που πανε από τη μια συμβαση στην επομενη, εχοντας ουσιαστικα μονιμοτητα και παρα πολύ υψηλες πληρωμες.

    Αυτά είναι τα χαλια μας σαν κοινωνια, αυτά είναι τα θελω μας σαν κοινωνια, αυτά υποστηριζουμε σαν κοινωνια και για αυτό ειμαστε εδώ που ειμαστε σαν κοινωνια και δεν προκειται ΠΟΤΕ να αλλαξουμε και να παμε μπροστα.

    Μονη λυση για οποιον θελει αξιοπρεπεια και να ξεφυγει από αυτή την αρρωστη κατασταση είναι να φυγει από τη χωρα.

    • Upvote 3
    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.