Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Υποβολή σχολίων επί των κειμένων των Ευρωκωδίκων ΕΝ 1993-1-2 και ΕΝ 1995-1-2


    Υποβολή σχολίων επί των κειμένων των Ευρωκωδίκων ΕΝ 1993-1-2 και ΕΝ 1995-1-2 στο πλαίσιο της προβλεπόμενης, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης CEN, διαδικασίας ανασκόπησής τους.

     

    Η ενημέρωση και συντήρηση των κειμένων των Ευρωκωδίκων είναι βασική δραστηριότητα της Ευρωπαϊκής Τεχνικής Επιτροπής Ευρωκωδίκων CEN/TC 250 για τη διατήρηση της αξιοπιστίας τους και της εγκυρότητας τους και επιτελείται μέσω της τακτικής ανασκόπησής τους. Στο πλαίσιο αυτό η Τεχνική Επιτροπή CEN/TC 250 ξεκίνησε τη διαδικασία επανεξέτασης των κειμένων των Ευρωκωδίκων.

     

    Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να υποβάλει στον ΕΣΥΠ/ΕΛΟΤ/Διεύθυνση Τυποποίησης τυχόν παρατηρήσεις, προτάσεις αλλαγών κ.λπ. όπως προέκυψαν από την χρήση και εφαρμογή των ως άνω κειμένων των Ευρωκωδίκων.

     

    Τα σχόλια αυτά θα διαβιβασθούν για να εξετασθούν από την αρμόδια Τεχνική Επιτροπή ΕΛΟΤ ΤΕ 67 και τις αντίστοιχες Ομάδες Εργασίας, προκειμένου να υποβληθούν στην Ευρωπαϊκή Τεχνική Επιτροπή CEN/TC 250 ως οι διαμορφωμένες ελληνικές θέσεις.

     

    Για τη διευκόλυνση υποβολής και διαχείρισης των υποβαλλόμενων σχολίων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώνουν το έντυπο σχολιασμού (στην αγγλική ή στην ελληνική γλώσσα), σημειώνοντας ευκρινώς τον κωδικό του σχολιαζόμενου εγγράφου, καθώς και τα κεφάλαια-παραγράφους-εδάφια υπό σχολιασμό.

     

    Πηγή: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE_HOME/TEE_HOME_NEW/anakoinwseis/DELTIO_TYPOU_EUROCODES%20201412.pdf





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.