JTB Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Αχ... πόσο χαρούμενος είμαι που ψηφίστηκε ο νόμος!!! Τώρα θα μπορώ να ζητάω όσα θέλω!!! όχι με αυτές τις ψωρο αμοιβες που είχαμε μέχρι τώρα! Τώρα πια θα αμοίβομαι για όσο πράγματι αξίζω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2011 Οι ελάχιστες αμοιβές καταργούνται, ΑΛΛΑ οι εισφορές βγαίνουν πλέον είτε με αναλυτικό προϋπολογισμό (παραπάνω απ΄ότι ήταν μέχρι τώρα) είτε με τιμές που δίνει το υπουργείο (όταν βγουν οι πίνακες). Αν η αμοιβή που θα ζητήσεις είναι ασυνήθιστα χαμηλή (από τον αναλυτικό προϋπολογισμό πλέον και όχι με τις ελάχιστες που είχαμε) προβλέπεται πειθαρχική δίωξη. Έτσι διασφαλίζεται η προμήθεια του ΤΕΕ, του ΤΣΜΕΔΕ και του κράτους από τις αμοιβές. Οπότε μέχρι νεωτέρας προσέχουμε μην κόψουμε απόδειξη με χαμηλή αμοιβή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2011 Μέχρι νεωτέρας υπολογίζουμε τις αμοιβές με τον κλασσικό τρόπο (ΕΤΑ κλπ) και η ΑΠΥ εκδίδεται στο ύψος αυτών των αμοιβών. Ουδεμία έκπτωση δεν γίνεται δεκτή προς το παρόν μιας και ούτε το ΤΕΕ έχει δρομολογήσει ακόμα τρόπους για έλεγχο των απαιτούμενων για την έκπτωση συμφωνητικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
st2 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 εγω σημερα διαβασα τον νομο τον κατεβασα απο εδω http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=1783 και εδω τσεκαρεις Α και γραφεις 32 http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=104&lang=en 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2011 Την επόμενη εβδομάδα τίθεται(; ) σε ισχύ ο νόμος, οπότε είπα να "ξεθάψω" αυτό το θέμα. Έχετε κανένα νεότερο; Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο νόμος αναφέρει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είτε τις "νόμιμες αμοιβές" είτε τον αναλυτικό προϋπολογισμό εφόσον είναι μεγαλύτερος από τις νόμιμες αμοιβές. Από την στιγμή που δεν έχει δημοσιευθεί από το υπουργείο ο πίνακας με τις νόμιμες αμοιβές, αν ισχύσει στην πράξη ο νόμος θα πρέπει να ζητάμε αμοιβή σύμφωνα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό. Θα αντέξει η αγορά τέτοιες τιμές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2011 Πάντως στις πολεοδομίες δεν έχει κοινοποιηθεί κανένα έγγραφο, οδηγία κτλ σχετικά με τον νέο τρόπο υπολογισμού αμοιβών. Μάλλον προβλέπεται "παράταση" της εφαρμογής του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 Δηλαδή δεν έχει βγει τίποτα ακόμα σε ότι αφορά διευκρινίσεις κλπ; Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Έστειλα χθες ερώτημα προς το ΤΕΕ και περιμένω απάντηση που θα την αναρτήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 καλά έκανες, αλλά μην περιμένεις συντομη απάντηση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venezia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 Τοπογαβρε έχει δικιο η myri Κι εγώ περιμένω ανάλογη απάντηση από 12-5-11 Δές το θέμα ''Σκάνδαλο με την Πολεοδομία Λάρισας '' Υ.Γ. Σου χρωστάω κάτι... Δεν σε έχω ξεχάσει, περιμένω τον ιδιοκτήτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα