myri Δημοσιεύτηκε July 22, 2010 at 06:05 μμ Δημοσιεύτηκε July 22, 2010 at 06:05 μμ λαθος παιδιά (ήταν καλο!)
Saturnus Δημοσιεύτηκε July 26, 2010 at 10:35 πμ Δημοσιεύτηκε July 26, 2010 at 10:35 πμ Πέφτει αυτός ο ... ο ρελές
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε August 2, 2010 at 07:37 πμ Δημοσιεύτηκε August 2, 2010 at 07:37 πμ Για οδηγούς... %20%20Uploaded%20with%20"] Uploaded with [/url]ImageShack.us
CostasV Δημοσιεύτηκε August 2, 2010 at 10:48 πμ Δημοσιεύτηκε August 2, 2010 at 10:48 πμ Το πιο σωστό (αλλά και απολαυστικό) έντυπο αναφοράς προβλήματος για computer που έχω δει .... Your Name: __________________________ Your Login Name: ____________________ The date? __/__/__ The date the problem first occurred if different? __/__/__ 1. Describe your problem: __________________________________________ 2. Now, describe the problem accurately: __________________________________________ 3. Speculate wildly about the cause of the problem: __________________________________________ __________________________________________ 4. Problem Severity: A. Minor__ B. Minor__ C. Minor__ D. Trivial__ 5. Nature of the problem: A. Locked Up__ B. Frozen__ C. Hung__ D. Shot__ 6. Is your computer plugged in? Yes__ No__ 7. Is it turned on? Yes__ No__ 8. Have you tried to fix it yourself? Yes__ No__ 9. Have you made it worse? Yes__ 10. Have you read the manual? Yes__ No__ 11. Are you sure you've read the manual? Yes__ No__ 12. Are you absolutely certain you've read the manual? No__ 13. Do you think you understood it? Yes__ No__ 14. If `Yes' then why can't you fix the problem yourself? _________________ 15. How tall are you? Are you above this line? __________________ 16. Is the equipment unexpectedly noisy? Yes___ No ___ 17. If 'Yes", what sort of noise? Grinding ___ Rattling ___ Whirring ___ High Pitched Whine ___ Sound of disk head scouring disk ___ Strange, out of tune whistling or humming ___ 18. Is there a smell of burning? Yes___ No ___ 19. If "Yes", is the equipment on fire? Yes___ No ___ 20. Is the fault repeatable? Yes___ No ___ 21. What were you doing with your computer at the time the problem occurred? ______________________________________________________ 22. If `nothing' explain why you were logged in. ________________________________________________________________ 23. Are you sure you aren't imagining the problem? Yes__ No__ 24. How does this problem make you feel? ____________________________ 25. Tell me about your childhood. ___________________________________ 26. Do you have any independent witnesses of the problem? Yes__ No__ 27. Which are appears to be at fault? Communications ___ Disk ___ Base Unit ___ Network ___ Keyboard ___ Screen ___ Mouse ___ Everything ___ Don't Know ___ 28. Can't you do something else, instead of bothering me? Yes_ edit : Και σε pdf μορφή (με μερικές επιπλέον ερωτήσεις, καθώς και συμπληρωμένο)
mikehellas Δημοσιεύτηκε August 2, 2010 at 02:40 μμ Δημοσιεύτηκε August 2, 2010 at 02:40 μμ Για οδηγούς... Απλά θα έλεγα ότι είναι μια πολύ καλή αφίσα αντισύλληψης, σε χώρους όπως το ΚΕΘΕΥΟ! χαχαχα! γιατί να μην εχουμε 2 πλή επιμόρφωση των υποψηφίων οδηγών?
gvarth Δημοσιεύτηκε August 2, 2010 at 05:38 μμ Δημοσιεύτηκε August 2, 2010 at 05:38 μμ Αλέξανδρε , έγραψες ! Κώστα , από τα καλύτερα που έχω διαβάσει .
Γιαννης-ιος Δημοσιεύτηκε August 21, 2010 at 04:43 μμ Δημοσιεύτηκε August 21, 2010 at 04:43 μμ Σεβασμό πάντως έχει....δεν μπορείς να πεις. Όσο για τον Παπά, δεν θα ήθελα να με κοινωνήσει.
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε August 22, 2010 at 10:45 πμ Δημοσιεύτηκε August 22, 2010 at 10:45 πμ Λέει κάποιος στο φίλο του : "Ρε συ θυμάμαι πριν λίγα χρόνια με 5 Ευρώ που μου έδινε η μάνα μου πήγαινα στο supermarket και γύριζα με μια σακούλα πατάτες, μια σακούλα ντομάτες, 2 κοτόπουλα, 10 αυγά, τυριά, ζαμπόν, κονσέρβες, χυμούς, παγωτά, μπισκότα κι άλλα πολλά" "Και τώρα ;" τον ρωτάει ο φίλος του "Τώρα άστα, γέμισαν όλο το supermarket με κάμερες"
VVT Δημοσιεύτηκε August 22, 2010 at 09:55 μμ Δημοσιεύτηκε August 22, 2010 at 09:55 μμ Στην εξυπηρέτηση πελατών κινητής τηλεφωνίας (Το "Rep" αντιστοιχεί στην τηλεφωνήτρια, το "συνδρ" στο συνδρομητή) Συνδρ: Γεια σας! Aπό την αρχή της σύνδεσης δεν έχω λάβει λογαριασμό. Rep: Σε ποια διεύθυνση έχετε δηλώσει να αποστέλλονται οι λογαριασμοί σας; Συνδρ: Στη διεύθυνση τάδε... Rep: Kι εμείς αυτή τη διεύθυνση έχουμε. Συνδρ: Aλήθεια; ... Πού μένετε; ... Rep: Πείτε μου παρακαλώ το όνομά σας. Συνδρ: Nικολάου. Rep: Tο μικρό; Συνδρ:...Kοιμάται... Συνδρ: Εχουμε 5 κινητά και είναι ακόμη στο Personal. Πότε θα μας βάλετε στο ForAll; Rep: Tο έχετε ζητήσει; Συνδρ: Οχι, αφού είναι για όλους! ! ... Mαθήτρια καλεί 1267 για ενεργοποίηση B free: Συνδρ: Tι πρέπει να κάνω για να έχω αναγνώριση κλήσεων; Rep: Θα χρειαστεί να καλέσετε 1275. Συνδρ: Nα καλέσω 12 & 20' που έχω διάλειμμα; Rep: Θέλετε να ενεργοποιήσουμε τον προσωπικό τηλεφωνητή σας; Συνδρ: Tι πράμα; Rep: Nα σας αφήνουν μηνύματα, εάν δεν απαντάτε... Θα καλείτε και η κοπέλα θα σας λέει "έχετε 1 νέο μήνυμα"... Συνδρ: (προβληματισμένος) Kαι αν η κοπέλα δεν είναι εκεί; Rep: Tο μήνυμα είναι ηχογραφημένο. Eίναι πάντα εκεί. Συνδρ: Mα εγώ δεν θέλω να ακούνε άλλοι τα μηνύματά μου! ! ! Rep: Mας καλείτε από το ίδιο το κινητό; Συνδρ: Οχι, απού του χουράφ... Συνδρ: Mε βγάζετε ένα νούμερο στην Kαρδίτσα; Rep: Mάλιστα, κύριε, θέλετε να σας συνδέσουμε. Συνδρ: Οχι, να με το βγάλετε εσείς! ! Συνδρ: H δίεση ποια είναι; Rep: Eίναι το πλήκτρο κάτω από το εννέα. Συνδρ: A, κατάλαβα... Δηλαδή το μηδέν! ! Rep: Nα σας αφήσουμε ένα τηλέφωνο, να μας καλέσει ο γιος σας; Συνδρ: Πού να σας καλέσει, παιδάκι μου, ένα μικρό σπιτάκι έχουμε, πού να χωρέσετε όλοι; ! ! ... Συνδρ: Πρέπει να σημειώσετε μια διαδικασία όμως... Συνδρ: (στη σύζυγο): Πιάσε ένα στυλό ή μολύβι... Σύζυγος συνδρ.: Δεν έχω στυλό! .. Συνδρ:...E, πιάσε τότε ένα μολύβι, από αυτό που βάζεις στα μάτια σου! ! ... Rep: Εχετε καλό σήμα αυτή τη στιγμή; Συνδρ: Bεβαίως! Rep: Mπορείτε να ελέγξετε παρακαλώ, αν στο αριστερό μέρος της οθόνης σας υπάρχουν 4 γραμμές; Συνδρ: Mα, δεσποινίς μου, νομίζετε ότι είμαι άσχετος; Εχω σπουδάσει μηχανικός, έχω πολλές γνώσεις. Σας λέω είναι full το σήμα, το φόρτιζα όλο το βράδυ χθες! ! ! ...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα