Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δες εκεί που λέει:

Ιστορικό Εκδοθέντων Ειδοποιητηρίων

και πάτα το εικονίδιο "print"

• Thanks 2
Δημοσιεύτηκε
23 minutes ago, gek said:

Δες εκεί που λέει:

Ιστορικό Εκδοθέντων Ειδοποιητηρίων

και πάτα το εικονίδιο "print"

σωστά,

"Εισφορές" scroll down 

• Thanks 1
Δημοσιεύτηκε

Σας υπερ ευχαριστώ. 

Ευτυχώς που υπάρχει το φορουμ κ η μεταξύ μας αλληλοβοήθεια, γιατί θα ειχαμε πελαγώσει με, αλλαγές, νέες πληρωμές, εισφορές ΤΕΕ, ΕΦΚΑ, ΕΤΕΑΕΠ, Αναδρομικά, Νομοθεσία κ.λ.π.

• Upvote 3
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος συνοπτικά τι είναι η αύξηση των 68 ευρώ στα τελευταία δυο ειδοποιητήρια? Παρόλο που έκανα κάποιες φιλότιμες προσπάθειες δεν κατάλαβα ακόμα.. Μάλλον κάπου ενδιάμεσα έχασα επεισόδια.. Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσιεύτηκε

Γεια σου jimtdm,

τα νέα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ περιλαμβάνουν και τις ασφαλιστικές εισφορές του ΕΤΕΑΕΠ. Προφανώς έχεις ενταχθεί στην 1η ασφαλιστική κατηγορία οπότε τα σχετικά ποσά διαμορφώνονται ως: 42 € (επικουρική) και 26 € (ΕΦΑΠΑΞ), άρα συνολικά 68 €.

• Like 2
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

... και ιδιαίτερη προσοχή στο παρακάτω:

Edited by georgegaleos
  • Like 1
Δημοσιεύτηκε

Αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος που ήταν στο καθεστώς παρ.9 αρθρ.39 Ν.4387/2016 και αν μπορεί να διασταυρώσει την επανα(ξανά-ματά-μανά)-εκκαθάριση του 2017; Σε εμένα έβγαλαν οφειλή 10 ευρώ το μήνα μόνο για 2 μήνες ενώ η αρχική εκκαθάριση μου βγήκε 10 ευρώ/μήνα (120 σύνολο). Τα 100 ευρώ μου τα επιστρέφουν στην εκκαθάριση του 2019 (τα είχα πληρώσει μαζεμένα το 2018). Έχει αλλάξει κάτι στο ασφαλιστικό για το 2017;
Για το 2018 πάλι είναι κανονικά 10 ευρώ/μήνα όπως θα περίμενα άλλωστε. Για το 2019 δεν είχα μπλοκάκι, οπότε δεν ξέρω.
Επίσης υπάρχει τρόπος να διασταυρωθεί οι οφειλές των περασμένων ετών 2017 είναι εξοφλημένες; Ειδικά για το 2017 οι καταβληθείσες είναι μηδέν (αφού η εξόφληση έγινε επόμενο έτος). Πώς μπορεί να καταλάβει κάποιος αν τελικά έχει οφειλή ή όχι;

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Προς ενημέρωση,

Εμφανίστηκε και το επόμενο ειδοποιητήριο (10/2020) με καταληκτική εξόφλησης την 30 Νοε. 2020 (δεν φαίνεται ακόμη ειδοποιητήριο αλλά εμφανίζεται στο "Ιστορικό εισφορών")

Επίσης εξοφλήθηκε άπαξ η συνολική οφειλή μου της εκκαθάρισης αφού στην αρχή του μήνα είχα καταθέσει το συνολικό αυτό ποσό... τα "ρούφηξε" αχόρταγα εδώ και 10 μέρες.

Αντίθετα στη σύζυγο που η εκκαθάριση ήταν πιστωτική και ζήτησε συμψηφισμό, το σύστημα σφυρίζει αδιάφορα και δεν τον έκανε στις τρέχουσες εισφορές!

Καλημέρα σε όλους!

Edited by env_eng
  • Thanks 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.